Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

4 Beğeni

Aralık ayında çıkacak dediklerine göre İstanbul kitap fuarına yetiştirecekler herhalde. Gerçekten dedikleri hızda çıksa iyi olur ama fiyattan çekiniyorum artık.

2 Beğeni

Aksilik olmazsa tabii… :slight_smile:

1 Beğeni

7 Beğeni

Tüyap a yetişir o zaman :sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:

Japonya’da yeni edisyon duyurulmuş…Ülkemizde ise 2023 yılına giriyoruz ve Gerekli Şeyler Bleach’in ancak yarısını tamamlayabildi…2030’da tamamlanır gibi (!)

3 Beğeni

3 büyüklerden en az satanı bleach. Gerekli şeyler eskiden 3 ayda 2 cilt one piece ve naruto 1 cilt bleach basardı.

Bleach’in fişini çekmişlerdi japonyada. Bazı fanlar aceleye getirilip kötü bittiği için bleach ciltlerini yakmıştı. Sonu aceleye getirilmişti. Mangaka da salmış durumda. Anime çıkınca one shot bile çizmek istememiş. Ülkemizde çok popüler bir seri değil.Arz talep konuşuyor maalesef.

Batman& Justice League mangasının altında böyle bir yoruma denk geldim. Doomsday bekleyenler çok beklemeyecek, yani umarım.

Ekleme: Riddler Year One, 2023.

4 Beğeni

Under the Red Hood ve Metal çıksa artık. Cidden sıkıldım.

5 Beğeni

2 yıl önce ertan abi yayınlarında yok metale şöyle özel baskı yapacağız böyle olacak falan diyodu da bu saatten sonra istediği baskıyı yapsınlar bendeki tüm hype kaçtı. Batman’i bile ne zamandır doğru düzgün basmıyorlar kara prens’den önce en son ne zaman batman çizgi romanı okudum hatırlamıyorum bile.

1 Beğeni

Aynısını Amerikan Vampiri için söyleyebilirim. Devam ettireceğiz diyorlar ama hevesim kaçtı resmen. Böyle olacağını bilsem zamanında orijinallerini toplardım.

2 Beğeni

İthaki’nin basacağı Lucifer serisi kaç cilt olacak?

2000’de yayınlanan seriyi basacaklar sanırım. O seri 11 cilt sürmüş.

2 Beğeni

Deluxe versiyonu 6 cilt ama İthaki, Preacher’da olduğu gibi standart versiyonu basar büyük ihtimalle.

1 Beğeni

Kayıp Kıta on Instagram: "Mobuko'nun Aşkı Cilt 1, sürprizleriyle birlikte çok yakında raflarda! #mobukonunaşkı #mobukonokoi #manga #çizgiroman #akanetamura"

5 Beğeni
6 Beğeni

Felixin hardcover fantastic four cildini pahalı bulmuştum ama öldüren gülümseme onu sollamış.

1 Beğeni

Yani bari ön siparişe özel indirim olsaymış. :confused:

4 Beğeni

Presstij’in yaptığı gibi ön sipariş süresince %15-20 indirimle satılabilirdi…

3 Beğeni