Çizgiroman fiyatları da yanıyor. Sitede demin asa var mı diye merak edip baktım da asaların bile fiyatı tepelerde, sanırsın gerçekten büyü yapabiliyoruz
Joker; Öldüren Gülümse’nin Jedbang varyantı daha güzelmiş. Ben alırken yoktu.
Desen 2023 kataloğunu yayınladı
BİR ŞEF GİBİ - Mart 2023
AŞK DENİZİ - Şubat 2023
BÜYÜK AŞK - Ocak 2023
ŞEHRİN İÇİNDEN ÖYKÜLER - Nisan 2023
Alacak olan olursa
Joker: Öldüren Gülümseme (Sert Kapak / HC) (Jedbang Variant) 100limitli
Joker: Kötülerin Yılı (E.E Variant) 75 limitli denmiş
Ben üstüne kara prens varyantı ekledim sepete. Batman üç jokerin varyantı olmadığından başka sitelerden daha uyguna getirebileceğimi umuyorum.
Sert kapaklar bir nebze neyse de bir fasiküle 50 tl bana çok geliyor.
Özel Bir Yaz’ın BKM’ye düşmesi bekledim düşmedi. Bugün hikayelerinde görünce sipariş vereyim dedim. Kargo alt limitini doldurmak için farklı ürünlere baktım ama bana hitap eden kitap bulamadım. Umarım Kayıp Kıta’nın ürünlerine farklı sitelerden de erişebiliriz.
Gipi’den yeni çizgi roman
Gerekli şeyler yeni manga ciltleri
Çizgi düşler Alita serisini bitirmeye kararlı
Gizli kökenlerin tamamlanmasına 3 fasikül kaldı
Epsilon kıyıda köşede kalmış DC eserlerini basmaya devam ediyor
Bunu alıp okuyan var mı?
Identity Crisis seri mi yoksa tek cilt mi ?
Tek cilt.
Identity Crisis ve Mandalorian 2. sezon
Scarlet With Özel cilt 3 cilt bir arada olacak sanırım.
Y Son Erkek 5 neden ilk baskı gözüküyor anlamadım. Vertigo yerine DC Comics etiketiyle çıktığı için olabilir mi
Teşekkür ederim. Ben diğer crisis hikayeleri ile(final crisis, infinite crisis vs.) bağlantılı olur diye düşünmüştüm iyi ki değilmiş.
Altevren’de bununla ilgili güzel bir yazı mevcut.
“Genel olarak “kimlik buhranı” gibi bir anlam taşıyan Identity Crisis başlığı böyle bir örnek. Başlıkta “Crisis” ifadesi geçse de, bu çizgi romanın genel “Crisis” hikayeleriyle herhangi bir bağı bulunmuyor. Aynı şey, 2019 yılında tamamlanan Heroes in Crisis için de geçerli.”
Bu çizgi romanı Yapı Kredi’den beklerdim, Çizgi Düşler sürpriz oldu.
DC Crisis başlığı altındaki çizgi romanların neden halen Türkçe’de yayınlanmadığını anlamış değilim.
Crisis on Infinite Earths
Zero Hour: Crisis in Time
Infinite Crisis
Final Crisis
Bunların yayınlanmış olması lazımdı şimdiye kadar.
Benzer başlıklı altında toplanmış (Infinity) Marvel Kozmik hikayeleri basılmışken DC Kriz hikayeleri de basılmalıydı. Teliflerinin yüksek olmasından kaynaklandığını düşünüyorum
Genel olarak onlarca Marvel event çizgi romanı yayınlanmışken, maalesef DC tarafından çıkanlar iki elin parmaklarını geçmiyor ülkemizde.
Vertigo’dan DC Black Label’a geçtiğinden dolayı oldu herhalde.
Ve Sinem’i yeniden basmaları iyi olmuş. İlkini nadirden alıp komik bulmuştum İkinci cilt de yakın zamanda basılır umarım.
Böyle demişlerdi bana ekim sonunda