Identity Crisis çok güzel bir hikaye. Sert kapağı alacağım.
Fiyat ideal gibi geldi. Sitedeki indirim %25 ise etiket fiyatı 120 lira. Kuşe kağıtlı eserlerin sayfa başına 1 lira 1.5 liraya fiyatlandırıldığı bu dönemde uygun olmuş.
Hem fiyatı uygun hem de çizgi roman güzel
Ultimate Fallout Miles Morales’in ilk göründüğü sayı. Diğerini bilemedim.
Ultimate Fallout, Ultimate Spiderman Peter Parker’ın ölümünden sonrası için yazılmış 5 sayılık mini seri. 4. sayı Miles Morales için “first appearance - ilk kez göründüğü sayı” özelliğinde. Sonrasında Ultimate Comics Spider-Man serisi ile Miles Moreles Ultimate evreni örümcek adamı oluyor.
The Amazing Spider-Man’in Türkçe olarak yayınlanan son serisinde(Öze Dönüş cildi ile başlayan seri) geçiyor sanırım 55. fasikül. Serinin ilerleyen ciltlerinde yer alacak zaten. O yüzden neden ayrı bir fasikül olarak çıkartmışlar anlamadım.
Bu first app tarzı fasikülleri bastıkları seriden diye düşünüyorum ben. Hedef kitleleri çok bilinçli okuyucu yerine D&R gibi yerlerde görüp aa örümcek adam ya da kapağı güzelmiş diyip alacak olan kitleye çok satmak.
Şöyle bir soru sormuştum. Yüksek ihtimal Paralel evren varyantları gelecek. Yurtdışına satılmadan kapmak gerek.
Bu simbiyot tanrılarının falan geldiği seri mi?
Evet, o seri. 2 tane event var. Onları da basarlar kesin.

Yan sayıları cilt içlerine serpiştirirler umarım. En son dert etmem gereken şey bu bence

Marmara ve İstikrar.
3 ciltlik venom serisini hızlı basmışlardı diye hatırlıyorum