Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Tek cilt bir hikaye dimi bu başka bir şey okumaya gerek yok?

Hayır yok. One-shot bir kitap.

1 Beğeni

Şimdi sert kapağın 2 tane mi kapak seçeneği var? Anlamadım ben bu işi. Kadıköy’e uğramak için scarlet with sert kapağı bekliyorum. O ara karar veririm hangi kapağı alacağıma

Evet iki farklı kapak var gözüküyor. Ayrıca yayınevinin instagram’da verdiği yanıtlara göre kitabın sert kapak baskıları da kuşe değil.

2 Beğeni

Gerekli Şeyler artık tamamen çizgi roman basmayı bıraktı galiba.:confused: Bu sene hiç çizgi roman çıkarmadılar sanırım. (En azından Marvel adına) Acaba kalıcı olarak mı bıraktılar yoksa ucuzlama mı bekliyorlar? Bir bilgisi olan var mı?

1 Beğeni

Fuarda sorduğumda bıraktıklarını söylemişlerdi maliyetlerden dolayı. Sadece manga basıyorlar artık.

Çalışırken duyduğum kadarıyla aşırı kârlıymış manga basmak büyük ihtimalle o yüzden saldılar.

6 ay veya bir yıl önceki bir canlı yayınında bir çizgi roman basmayla 3 manga basmanın aynı fiyat olduğunu söylemişlerdi. Şimdi tahmin edemiyorum :smiling_face_with_tear:

@Gelu @efeemiro @Melek_Dogu teşekkürler arkadaşlar. Gerekli Şeyler çizgi roman işini bıraktıysa yakında tüm kitaplar sahaflara düşer. Eksik tamamlamakta fayda var ama fiyatlar cep yakıyor.:face_exhaling:

Acaba Gerekli Şeyler bastığı çizgi romanların teliflerini de bırakır mı? Çünkü Avengers ve X-Men ile ilgili birçok önemli serinin telifi onlardaydı. Gerçi durum bu iken herhangi bir yayınevi telifleri alıp basar mı, orası da tartışılır. Akşam akşam moralim bozuldu yine.:confused:

5 Beğeni

https://cizgiromansepeti.com :

2 Beğeni

Özer Kapakta Batman olsa onu seçerdim muhtemelen ama diğerini alacağım sanırım.

Alırsam karton kapak alırım. Ciltlisini almam için bir sebep göremiyorum. Madem koleksiyonerler için ciltli basıyorsun, insan kuşe kağıt kullanır. Sorunca da ulaşılabilir olsun istedik diyorlar. Zaten ulaşılabilir bir versiyonu var. Diğer adı üstünde koleksiyoncular için tek seferlik basılıyor.

4 Beğeni

Aslında doğru bir mantık, bakıldığı zaman sadece cildi sert kapak olmuş olacak. Normal cildin indirimli hali düşünülünce arada 250 lira gibi bir fark oluyor. Sitede 500 adet yazılmış, acabaa adet numarası koyuldu mu ciltlere?

Kimlik buhranın paralel varyantı da olacak. Tasm 55 için paralel varyantı bekliyorum halen. Umarım dell’ otto varyantını basarlar.

8 Beğeni

Harika haber ya, özel edisyonları bekliyorum.

1 Beğeni

cüzdanım için hiç hoş haberler değil bunlar.

2 Beğeni

Gerekli şeyler 2 yeni manga duyurusu yaptı. Şubat gibi basılmaya başlanır dendi bir aksilik olmazsa. İsimler aynı kalıyor.
Chainsaw man

Spyxfamily

10 Beğeni

Son yılın en popüler serilerinden ikisi. İyi, güzel, harika ama beni hiç mi hiç heyecanlandırmadı. Çünkü tamamlanması 10larca yıl sürecek gibi hissediyorum. Geçen yıl Jujutsu Kaisen ve Tokyo Revengers’a başladılar. 1 yılda sadece 4 cilt yayınlamayı başardılar. İngilizce olarak JJK 18, TR 27 cilt basılmış (çok emin değilim). E bunlar bu hızla giderlerse sittinsenede bitmez. (⁠╯⁠°⁠□⁠°⁠)⁠╯⁠︵⁠ ⁠┻⁠━⁠┻

4 Beğeni