Fantastic Four: Full Circle olabilir diye düşünüyorum.
Verildi mi bilmiyorum. Çok uzun bir aradan sonra;
https://www.yapikrediyayinlari.com.tr/pariste-bir-kovboy-red-kit-83.aspx
Hayır adet numarası yazmıyor ciltlerde, normal beyaz kapak 200 adet özer sahaf kapak 150 adet paralel evren kapak 150 adet basılmış. Paralel evren kapağı da superman in ağladığı alt kısmında tabutun olduğu kapak
Batman ve Justice League - cilt 1 bildiğim kadarıyla 200 sayfa kadar. 200 sayfalık bir manga için çıkış fiyatı 80 lira çok pahalı. DR indirimli 56 lira olarak satışa koymuş, buna rağmen 200 sayfalık manga için 56 lira da pahalı
Batman’i böyle bebeksi bir yüzle görmeye katlanamam.
Bunu basan Deadpool: Samurai’ı da basar.
Edit: Hocam bir üstteki arkadaşa yazarken size cevap olmuş, kusura bakmayın.
Deadpool banko basılır
Ertan abi en son çeviride son aşamada demişti.
Kıyamet Saati 7 - 12 nerede kaldı acaba…
Bugün öğlen çizgi düşlere uğradım scarlet witch hc gelmiştir belki diye, daha gelmemiş, aslında bu hafta bekliyorlarmış ama önümüzdeki haftaya sarkmış. Gitmişken başka hangi crisis leri basacaksınız diye de sordum, bir tane daha basacaklarmış ama bu yılın sonuna doğru kitap fuarına yakın çıkartırız anca dediler.
Monster 3 ne ara bitti de ikinci baskıya girdi ya?Kasım da mı ne çıkmıştı zaten.
İlk iki kitap da çok güzel bir yerde bitmiş ve meraklandırmıştı. Bu kitapla merakımız sona erecek. Sonra da filmini izlerim diye planladım.
YKY 2023 programı içerisindeki Çizgi romanlar.:
Action Comics 1000
Dceased: Hope at the World’s End
Justice League Vol 1: The Totality
Justice: No Justice
The Man of Steel
Wonder Woman Yeni Dünya Cilt 3
Young Justice Cilt 1: Gemworld
Corto maltase cilt 7
BlackSad Cilt 5
7 tane DC çizgi romanı, 1 Corto Maltase 1 Blacksad.
Action Comics 1000 basacaklar ama bakalım ne kalitede olacak
Justice League Vol 1: The Totality
Justice: No Justice
The Man of Steel
Young Justice Cilt 1: Gemworld
Bunlar 2022’de basılacaktı sözde. Liste hayal kırıklığı.
Blacksad’in 4.sü ne ara basıldı da 5.si basılıyor
Olağanüstü beyefendiler cemiyetinin 3. Kitabı yine yok. Zaten 3. Cilt olan bi seriyi absolute bas bari de insanları uğraştırma böyle. Tez zamanda ingilizcemi geliştirip ülkenin leş yayınevlerini bırakmak dileği ile gerçekten. Bu kaçıncı yarım kalan seri.
Ben de yeni okumaya başladım bu seriyi ve 3. cildi çıkar inşallah bu yıl diyordum ama olmadı ne yazık ki