Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Ben de sipariş verdim. Periler ülkesi ve ff4ü videosunu çekerim yada ocak ayı aldıklarım videosunda kısa bir inceleme yaparım

4 Beğeni

Ross var diye de 60 sayfa özel baskıya 300 demek pek iyi niyetli değil. Periler ülkesi neyse de, Ross’ u softtan okuyacağım okursam. Periler’ de bence o kadar etmez, softtan kalan ciltleri okurum.

1 Beğeni

Okumak istiyorsanız soft doğru bir tercih. ben koleksiyon yaptığımdan mecbur aldım. Tabi fiyat olayı tartışmaya açık ve absürt şeyler dönüyor. Bugün almadığım her şey için yarın pişman olacağımı bildiğimden alıyorum alacaklarımı.

4 Beğeni

Deadpool: Samurai çıkmış.

1 Beğeni

Deadpool Samurai’i JBC basacak sanıyordum.

Bence bu İngilizce ya,ismi zaten ‘Samurai’ bir de sadece Marvel yazıyor.

1 Beğeni

Hiç dikkat etmedim paylaşırken. İngilizce baskı ülkemizde çıkmış diyelim o zaman😀. Türkçesinin de eli kulağındadır.

1 Beğeni

Star Wars Rebels de Türkçe’de yok zaten. Bu o mağazanın haftalık konsepti postu.

Dex yayınları yeni manga çıkartmış. Toplam 7 cilt sanırım ve anime adaptasyonu da varmış. Manga sektörü baya baya büyüdü. Geçenlerde Yakamoz yayınları da Shinobi Iri mangasını çıkartmıştı.

3 Beğeni

https://cizgiromansepeti.com :

3 Beğeni

Bütün yayınevleri manga çıkarmaya başladı. Keşke aynı ivmeyi çizgi romanlar da kazansa ama malum kuşe olmayanlar bile çok pahalı artık :frowning:

6 Beğeni

Manga da okuyorum ama benim için çizgi romanların yeri ayrı o yüzden de gözlerim yaşlı :frowning:

4 Beğeni

Bu fiyatlara güler geçerim.

2 Beğeni
3 Beğeni

https://www.istanbook.com.tr/urun/mobukonun-aski-2-manga

Kayıp Kıta on Instagram: "Mobuko ve İrie'nin hikâyesinin ikinci bölümü şimdi profilimizdeki linkte ön satışta, haftaya tüm kitapçılarda! Sana “Seni seviyorum.” diyemem. O yüzden sen bana yaklaşır mısın? Hislerinin aşk olduğunu fark eden Tanaka Nobuko (Namıdiğer Mobuko)... Diğer yandan aşkın nasıl bir şey olduğunu anlamayan Irie, içindeki bazı duyguların harekete geçtiğini fark ediyor. Yoksa aşık mı oluyor? Baş karakterlerin var olmadığı, onlara gerek de duyulmadığı bu aşk hikayesi, bir yangın gibi giderek büyüyor. #mobuko #mobukonunaşkı #manga"

4 Beğeni

Bu ne hız maşallah :smiley:

1 Beğeni

Çeviride olanı var, anlaşmasını beklediğimiz var. Yakında kısmı için söz veremem ama çizgi romanlarımız da çıkacak.

9 Beğeni

En çok üzüldüğüm konulardan biri bu

1 Beğeni

Presstijden yeniler

11 Beğeni

Image ya da bağımsız yok hiç, üzdü bi tık.

2 Beğeni