Webtoonlar nasıl mangalardan daha fazla etiket fiyatına sahip merak ediyorum.
Sayfalar renkli olduğu için olabilir. Bir de orjinalleri kuşe kağıt ama bunlar nasıl bilmiyorum. İnternet sayfasında bilgi yazmıyor.
Bunlar da kuşe kağıt diye hatırlıyorum. Umarım serinin devamını getirebilirler.
Eplison, Something is Killing The Children‘ın ilk cildini basmış. Daha önce bu yayınevinin bastığı çizgi romanları almadığım için baskı kalitesi nasıldır bilmiyorum. Sadece kendi sitelerinde satışta
Sanırım 2 sene oluyor telifini alalı. (başka yayınevine bunu basar mısınız diye sorduğumuzda onun telifi alınmış diyordu.) Epsilon ilk bastıklarının kalitesi iyi gibiydi sonradan kağıt değiştirmişlerdi 2.baskıda bunun kağıdı baskısı nasıldır bilmiyorum. Ama fiyatı çok tuzlu geldi.
Geçen sen kuşe basıyordu. Sonradan tüm çizgiromanlarda kitap kağıdına döndü. Fiyatları da çok yüksek.
Bu da kitap kağıdına basıldıysa almayacağım.
2.Hamur denilen kitap kağıdı diye biliyorum ama 3. Hamuru ilk kez duydum.
var eskiden öyle çıkardı…o kadar düşüldü artık.
- Hamur Kağıt: Bileşimindeki odun miktarı selüloz miktarından fazla olan bu kağıt, günlük yaşamda saman kağıdı olarak adlandırılır. Düşük fiyatlı olmasına rağmen kaliteli baskı yapılamadığı için tercih edilmeyen bu kağıt türünün 54 ve 60 g/m2’lik gramajları vardır.
Athica’nın baskısını kuşe diye hatırlayarak bu yorumu yapıyorum. Athica belki yeni çıktığı için yüksek fiyat çekememiş olabilir ama saman kağıdının kuşeyle böyle yarışabilmesi gerçekten korkunç.
Tekrar Baskı:
Almayacağım. Gazete kağıdına basacaklar yakında.
Akira 3’ten haber var mı? Gerçi çıksa bile fiyatı korkunç olacaktır.
Gerçekten hiç hatırlatmayın. Monster 200 olduktan sonra Akira 350 olur. Ve en iyi ihtimalle sonbahara doğru gelir.
Bu Die çizgi romanları hakkında bilgisi olan var mı hikayesi nasıl güzel mi? Nasıl ilerliyor, okuyan birileri yorum yapabilirse sevinirim
Fiyatları inanılmaz iyi bu arada şu anki piyasaya göre. Bu fiyatlara diğer yayın evleri 2.hamur basıyor.
Tabi ki. Hikayesi hem akıcı hem de dark fantezi olduğu için heyecanla okutuyor. Gözüm kapalı tavsiye edebileceğim çizgi roman serilerinden Die. Çizimleri de başarılı ki, 2022’ de ödül de aldı seri.