kuşenin gramajı düşmüş onlar da 90 grama geçmişler sanırım.
Bu fasiküllerim basılması iyi güzel de, devamı gelmeyecekse bir anlamı kalmıyor bana göre;
Akılçelen’in çizgi roman baskı kalitesi baya iyidir bu arada, çevirileri de ortalama üstüydü. Akılçelen baskıları elden çıkarmayın bence baya değerli olacak o kitaplar ilerde.
Bende Akılçelen GOT 3 eksik. Epsilon GOT 5’i basana kadar bekleyeyim. Zaten Epsilon çizgi romanların istikrarı konusunda vukuatlı. Bakalım ne zamana devam ciltleri gelecek.
Devamı gelmez. Bunları first-appearance olarak basıyorlar -önemli bir karakterin ilk gözüktüğü sayı. Koleksiyon amaçlı yani.
Neyse ki zamanında Bilka’dan okumuştum hikayenin tamamını.
herhalde ilk kez marmara çizginin böyle yayınlar hakkında paylaşım yaptığını görüyorum. Keşke yayınevleri gelecekteki planları hakkında biraz şeffaf olmayı denese. YKY ne kadar gerçekleştiremese de bir baskı planı paylaşıyor keza presstijde sene başı neleri basacaklarını açıklamıştı.
Ertan Ergil, Instagram’dan bir şeyler tease edip duruyor. Şu Metal serisi çıksa artık.
Logoya göre Knightfall geliyor gibi.
Knightfall gelirse omnibus olarak çıkmak zorunda bence. Diğer türlü cilt ya da fasikül olarak çıkarsa çok uzar, yarım kalır
Knightfall imkansız hatta seçim sonrasını görmeden hiçbir yayınevinin büyük bir seri ya da cildi basacağını düşünmüyorum.
Ertan abi genel olarak omnibus basmayacağız dedi. Geçtiğimiz senelerde serinin standart ciltleri çıkmıştı. 9 ciltten oluşuyor. Büyük ihtimalle öyle basacaklar.
9 ciltlik seriye Ertan abinin şu dönemde gireceğini sanmıyorum Under the Red Hood basmaya söz verdik de çıksa çok pahalı çıkacak düşünüyoruz diyodu. Kıyamet Saatlerini falan bitirseler iyi gibi.
Knighfall demişken, Batman Torika’yı Knightfall omnibus cilt 3’de var sanıyordum yokmuş. Troika hikayesi Knigtfall’ın son kısmı mı oluyor yani?
Ön siparişe açmışlar ama sert kapaklı edisyonundan ses yok daha
gelecek mi peki ? Ben hiç karakarganın sert kapaklı cilt bastığını hatırlamıyorum
Instagram’da bir soru-cevap etkinliğinde yada story attıklarında yazmışlardı diye hatırlıyorum. Normal ve sert kapak şeklinde olacak ve sert kapaklısı kuşe olacak diye, umarım doğru hatırlıyorumdur.