always never çizgi düşler.
tek atımlık bağımsız çizgi roman
Ne zaman çıkar emin değilim. Instagramda görsel paylaşmışlar.
always never çizgi düşler.
tek atımlık bağımsız çizgi roman
Ne zaman çıkar emin değilim. Instagramda görsel paylaşmışlar.
Bu haber çok iyi oldu. Bakalım fiyatı ne olacak ?
edessada 450 tl şu an bence almak isteyen ordan alabilir çünkü daha ucuza çıkarmazlar gibi tabi önceki edisyonla aynı basacaklarsa
Bence sert kapak olmayacak, 3 cildin birleştirildiği standart tek bir cilt olacak
Amerika’da, Comic Con’a özel basılan slipcase versiyonu vardı. Bir de onu basıyorlarmış.
Açıkçası olur mu olur, şaşırmam. F4 ü öyle basınca belki de bunu da basarlar, sonuçta adına “özel cilt” demişler
kaça kadar devam edecek fantastik dörtlü
Harika haber. Alacağım gibi duruyor. Tabi fiyata bi bakalım.
Fantastic Four by Jonathan Hickman: The Complete Collection 4 ciltten oluşuyor.
Evet tahmin edildiği üzere üç cildin birleştirilmiş soft cover halini basmışlar
İyi ki zamanında sert kapaklısını almışım.
169 tl şuan, Edessadan 450’ye sert kapaklı versiyonu alayım mı diye düşündüm ama 280 lira gibi bir fark var. Değer mi diye karar veremedim. Görsel atma şansınız var mı normal boy bir çizgi romanla?
hocam sert kapak olan bile yerli versiyon küçük boy zaten. küçük boy ürüne sert kapak için 280 vermek bence çok maliyetli . iki katından fazla
Ben 100 tl’ye falan almıştım galiba ve bence şu an aradaki farka değmez. Koleksiyonluk dursun falan derdim ama ince kapaklının da kitaplıkta zarar göreceğini sanmıyorum açıkçası. Sert kapaklısı tam kuşe mi emin olamadım farklı ama kaliteli bir kağıdı var. Yeni versiyonun kağıdının kötü olacağını sanmıyorum.
%40-50 civarı bir indirimle uyguna geliyor bence. 3 cildi tek tek almaktan bir tık pahalı duruyor öyle olduğunda ki bu tarz toplama eserlerde (özellikle günümüz kağıt sıkıntısında) bu uygun duruyor.
Küçük değil. Yeni baskı ile aynı ebatta.
Şuan evde değilim. Atamam maalesef. Bildiğin mukavva kapak var. Başka bir albenisi yok. Aradaki farka değmez. Ben ilk çıktığında almıştım. O zaman bu kadar pahalı değildi.