%50 indirimde kesmeyecek bizi artık
115 gr kuşe için fiyat ideal olmuş daha pahalı bekliyordum. %50 denk gelirse alınır.
düz 200 küsür sayfalık çizgi roman ya, abart ithaki, valla gidip 170 x 4, 680 Tl danbdik karton kapaklı baskısını alacağıma 1200 lira verip omnibus baskısını alırım bin kat daha değerli olur. Anlıyorum kağıt pahalı vs… ama kim kime ne kadar saplarız modunda yayınevleri artık. Ben kesinlikle almıyorum.
Bence bu fiyatlar abartı değil. En azından büyük boy ve kaliteli sayılabilecek kuşe baskı yapıyor. %50 ile fiyat makul seviyede sayılabilir. Epsilon küçük boy, saman kağıt, dandik DC young çizgi romanlarını 190-200’den satıyor. İthaki gibi sürekli %50 de görmüyor bu yayınevi. Bir çok diğer yayınevi de benzer durumda çizgi roman konusunda.
Swamp thing 5-6 ne zaman çıkacak acaba?
Sonunda Kaiju no:8 geldi. Yıl bitmeden güncele yetişir umarım.
Swamp Thing 3. ve 4. cilt sonunda gelebildi. Tabiki absürt fiyatlarla.
Seri şuan güncel olarak 9.ciltte. Akılçelen’in yıllık ortalaması seri bazında 7 cilt. Ekonomik koşullar berbat ötesi gitmezse, baskı kalitesi düşük de olsa yetişebilirler diye tahmin ediyorum. Duyurulduktan sonra 3 aylık bir sessizlik olduğundan yıl sonuna kadar 5.cilde kadar gelebilirler en iyi senaryoda. Yani ben böyle düşünüyorum.
Sabah çizgiromansepeti.com da Star Wars çizg romanları almıştım, kargoya verilmiştir diye mail geldi. Çok hızlılar.
Türk dizisi ismi gibi