Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Pardon size yanıt gibi olmuş. Malum yayınevinin aldığına dair dedikodular vardı ama sanırım ilk etapta vermediler. Seri kodansha çatısı altında ve o yayınevi Japonya’da marvel dc gibi bir şey. Ülkemizde orayla çalışan 2-3 yayınevi anca var ve malum yayınevi onlardan biri değil şuanlık.

1 Beğeni

Teknik olarak 2 ciltlik bir seri, amerikan basımı tek cilt. Gerekli şeyler en azından iyi geceler punpun’da birleştirilmiş şekilde basmadığı için bunda da öyle basacaklarını düşünmüyorum

Tek cilt demişler yayında. Yani 2 in 1 olacak muhtemelen

1 Beğeni

Punpun 2in1 şeklinde basılıyor. Böyle serileri birleştirmeyi seviyor gş. Yazar cilt olarak basıldıktan sonra en son 1 sayı daha çıkarmış o sayıyı da cilde ekleyeceklermiş. Güzel edisyon olacak.

öyleymiş ben karıştırmışım, umarım güzelce tek ciltte basarlar

ya şaka gibi abi ya yeni hikaye yerine olanları neden basıyorsun

1 Beğeni

Arkadaşlar laf ettikten sonra gittim aldım
:smiley: nerden olduğunu sormayın tanıdık var işte xd

2 Beğeni

Arkadaşlar 250 TL kargo bedava ve çizgi romanları sağlam gönderecek bir site var mı? (Jbc’nin son çıkardığı jokerleri almak istiyorum)

Injustice 2 serisini bekliyoruz, yeni Star Wars serileri bekliyoruz hatta ufak da olsa Hellblazer bile bekliyoruz ama çıkanlar üzüyor gerçekten :pensive:

3 Beğeni

Star Wars’ta çok gerideyiz. Amerika’da en son War of the Bounty Hunters eventi yayınlandı. 2.Star Wars ana serisi başladı, biz de hâlâ ilk seri tamamlanmadı.

inanılmaz hemde vol 9 bile yayınlanmadı onun yerine olanları cilt yapmışlar.En ana seri yani direkt film serisinin devamı voller 8 de kaldı

ana seriyi devam ettiren Star Wars Cilt 8 & Mon Cala’da İsyan 8 kasım 2022 de basılmış sen düşün

Malum yayınevi dediğiniz hangi yayınevi?

1 Beğeni

İthaki üzerine vardı. Özellikle fuarlarda herkes bunun dedikodusunu yapardı molalarda.

2 Beğeni

5 Beğeni

7 Beğeni
14 Beğeni

Sonunda gelmesine mi sevineyim yoksa iki cilt için cüzdanın yine boşalacağına mı üzüleyim bilemedim.

230 TL diyor. Elif gözlerim yanlış görmüyor değil mi?

Yok, elf gözlerin doğru görüyor. Diğeri de 260

1 Beğeni