From hell, kara delik yeni baskılar ve last look ön siparişe açıldı.
from hell için hardcover bir düşünceleri var mı biliyor musun?
Hayır yok, ilk story attıklarında sormuştum ben ve yapmayacaklarını söylemişlerdi
O limitli ve sertifikalı baskıydı bitti. Yenisinin yapılması söz konusu değildir. Kapanın elinde kaldı 3 günde tükenmişti.
Keşke Flaneur Jim Morrison çizgi romanıda tekrar basa.
Bu DC New Frontier mı?
Rebirth’lerin devamı gelmeyecek anlaşıldı. Zaten bundan sonra hiçbir yayınevinde güvenip uzun soluklu serilere girişmeyeceğim. Tamamlanırsa ne ala.
Galiba. Umarım ilerde ciltli ve tek kitap halinde basarlar. Hatta -bu döviz kurlarında çok ütopik olacak ama- umarım Absolute versiyonunu da basarlar.
Evet new frontier, bu tarz dc eserleri görmek beni çok mutlu ediyor. Umarım ileride daha fazlası gelir
Flash’ın rebirth devamı gelecek diye biliyorum ama diğerleri çok zor, keşke basılsalar
Arkadaşlar aldığım çizgi roman toplu siparişinde,içlerinde birisi eksikse ne oluyor onun parası iade mi ediliyor herhangi bir ciltt mi konur
O cildin para iadesi yapılır.
Gerekli Şeyler zam yapmış. Tek ciltler 85, ikililer 150 olmuş. Bkm ve Kitapsepetinde eski fiyatlar var. Ayrıca Bkm de BKMNEHİR kodu ile 300 üzerinde%10 indirim sağlanıyor. Ama kargo ücreti 20 lira.
Bu sitelerde güncellemiş fiyatları.