Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

8 Beğeni

Ozan Çağatay on Instagram: "Yeni bir manhwa serisi. Dövüş Sınıfı 3. Yakında @marmaracizgi etiketiyle İçlerini benim mentorluğumla piyasaya yeni yeni giriş yapan kardeşim @meervee.tan yaptı. Kapakları ve editoryal sayfaları ise ben uyarladım 🤟 @nihanalak editörlüğüyle #manhwa #fightclass3 #marmaracizgi"

4 Beğeni

From hell, kara delik yeni baskılar ve last look ön siparişe açıldı.

2 Beğeni

from hell için hardcover bir düşünceleri var mı biliyor musun?

Hayır yok, ilk story attıklarında sormuştum ben ve yapmayacaklarını söylemişlerdi

O limitli ve sertifikalı baskıydı bitti. Yenisinin yapılması söz konusu değildir. Kapanın elinde kaldı 3 günde tükenmişti.

Keşke Flaneur Jim Morrison çizgi romanıda tekrar basa.

1 Beğeni

Marmara da zam yapacak gibi duruyor

4 Beğeni

Akira’nın ciltlerini çıkar çıkmaz alıyorum. Seri tamamlanınca okuyacağım.

12 Beğeni
4 Beğeni

Keşke tek cilt sert kapaklı edisyonunu da yapsalardı

6 Beğeni

Bu DC New Frontier mı?

3 Beğeni

Rebirth’lerin devamı gelmeyecek anlaşıldı. Zaten bundan sonra hiçbir yayınevinde güvenip uzun soluklu serilere girişmeyeceğim. Tamamlanırsa ne ala.

1 Beğeni

Galiba. Umarım ilerde ciltli ve tek kitap halinde basarlar. Hatta -bu döviz kurlarında çok ütopik olacak ama- umarım Absolute versiyonunu da basarlar.

3 Beğeni

Evet new frontier, bu tarz dc eserleri görmek beni çok mutlu ediyor. Umarım ileride daha fazlası gelir :slight_smile:

1 Beğeni

Flash’ın rebirth devamı gelecek diye biliyorum ama diğerleri çok zor, keşke basılsalar :confused:

1 Beğeni

Arkadaşlar aldığım çizgi roman toplu siparişinde,içlerinde birisi eksikse ne oluyor onun parası iade mi ediliyor herhangi bir ciltt mi konur

O cildin para iadesi yapılır.

Gerekli Şeyler zam yapmış. Tek ciltler 85, ikililer 150 olmuş. Bkm ve Kitapsepetinde eski fiyatlar var. Ayrıca Bkm de BKMNEHİR kodu ile 300 üzerinde%10 indirim sağlanıyor. Ama kargo ücreti 20 lira.

2 Beğeni

Bu sitelerde güncellemiş fiyatları.

1 Beğeni