Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Benim için yeni bir seriye başlamak artık hayal.

Monster, Akira, Dragon Ball, İyi Geceler Punpun ve Banana Fish takip ettiğim seriler. Bunlar zaten aylık yayınlanmıyor, bütçemi zorlamaz. Arada bir çıkan one-shot mangalardan ilgimi çeken olursa (Solanin gibi) alırım. Yoksa One Piece, Bleace vb. serilere artık başlamam.

One Piece ve Naruto, Türkiye’de ilk çıktığında etiket fiyatları 11-12 TL civarıydı. İndirimden 9 TL’ye alınabiliyordu. Şimdi standart ciltler olmuş 85 TL. Mangalar, Fumetti ve Comics türüne göre çok satmaya devam eder.

7 Beğeni
4 Beğeni

3 Beğeni

hortlak diye bi aylık dergi yapıyorlardı hilali orda okuyordum. Bu karakter eski mi yoksa ilk o dergide mi çıkmaya başlamıştı acaba

Sandman ciltlerinin fiyatını gören oldu mu :grimacing: 9. cilt 495 TL :scream: İyi ki ciltleri ilk basıldıklarında teker teker almışım, şu an sandman serisine sıfırdan girmek hiç akıl karı değil çünkü :grinning:

3 Beğeni

Kahkaha attım görünce. :smiley: Vaiz’in kutu seti 3.300 TL olmuş. :smiley: Amazon’da şuan 858,58 TL. Alacak olan varsa acele etsin.

https://l24.im/cfQou

3 Beğeni

Filmin öncesini anlatan çizgi romanmış.

5 Beğeni

Ben 11 cildi toplam 340’a falan almıştım :confused:

1 Beğeni

Kitabı satın aldığımızda yayınevinden de ortaklık için yüzde falan alıyoruz sanırım.

Filmin uyarlamasıymış galiba.

Gizemli bir uzaylı olan Thomas Jerome Newton, ekolojik yıkım sebebiyle kuraklıktan kavrulan gezegeni Anthea’yı kurtarma görevine soyunarak dünyaya düşer.
Giderek ölen gezegenine su götürmenin bir yolunu bulma kararlılığı içindeki Newton, ileri teknoloji patentleri satmaya başlar ama kazandığı başarılar kısa sürede onu hükümetin ve meşum bir rakip şirketin hedefi hâline getirir.
Görevi sürüncemede kalır ve yıllar geçer, Newton kendini gezegenimizin taşkınlıklarının cazibesine kapılmış hâlde bulur, evine ve ailesine dönme isteğiyle çaresizliğe gömülür.
1976’da vizyona giren, Nicholas Roeg’in yönetmen koltuğunda oturduğu, David Bowie, Candy Clark ve Rip Thorn’un oynadığı kült bilim kurgu filminin bu onaylı çizgi roman uyarlaması aynı zamanda, The Hustler, The Color of Money ve Vezir Gambiti gibi kitapların yazarı Walter Tevis’in 1963’te aynı isimle yayımlanan kitabına da dayanmaktadır.
Stephen Dalton tarafından kaleme alınan ve Dünyaya Düşen Adam’ın yapım sürecine dair bilgiler veren yeni yazısının yanında filmin çekimi sırasında fotoğraflanmış ve daha önce hiç okurla buluşmamış fotoğraflar da bu ciltte yer alıyor.
Yazan Dan Watters ve çizen Dev Pramanik.

5 Beğeni

Romandan uyarlanan filmin roman uyarlaması. :grinning:

3 Beğeni

Kayıp Kıta on Instagram: "Şimdi profildeki linkte, haftaya tüm kitapçılarda! Bedenlerimiz değişince duygularımızı kontrol edemiyor muyuz? Maftanın maşası olan Yuichi... Polislerden kaçarken paraya ihtiyacı olunca tefecilere meydan okuyan Mitsumune... Beden değiştiren ikili yeni sorunlarla karşılaşırken, Yuichi’nin hoşlandığı kadın olan Nakazato’san’ın devreye girmesiyle kader ağlarını örmeye başlar. #kayıpkıta #dünyayıdeğiştir"

1 Beğeni

Baya baya eski, şimdi Marmara Çizgi’den çıkan kitabın önsözüne baktım da ilk 1994 Hıbır dergisinde kısa bir öykü olarak çizilmiş.

1 Beğeni

5 Beğeni

5 Beğeni

Kıyamet Saati beklemekten çürüdük ama olsundu.

3 Beğeni

Amerikan Vampiri beklemekten kemiklerimiz un ufak oldu.

5 Beğeni

sadece kıyamet saati için 6-7 çizgi roman aldım okuma sırası oluşturmak için. tamamı boşa gitti. basmayacaklarını bilsem ingilizce toplardım hepsini.

4 Beğeni

Ozan Çağatay on Instagram: "Kendileriyle ilk çalışmam olan Yeni Geçit, yakında ilk cildiyle @kayipkita.cizgi etiketiyle çıkacak 🤟 #manga #kayipkita #thenewgate #yenigeçit"

1 Beğeni