Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

https://twitter.com/mrvcy/status/1681565200783233026?t=jjOJN8S_C-14yJGurKd19Q&s=19

1 Beğeni

Üstteki twitter linki yüklenmemiş, sanıyorum İthaki’den geliyor bunlar.

7 Beğeni

4 Beğeni

İnsanlığımı Yitirirken mangasını Gerekli Şeyler basmamış mıydı?

Evet basılmıştı. Bu farklı bir çizer tarafından galiba.

1 Beğeni
2 Beğeni

5 Beğeni

Dayanamayıp ön sipariş vermiştim buna.:tired_face:

2 Beğeni

Junji Ito, Osamu Dazai’nin yazmış olduğu orijjinal hikayeyi korku edebiyatıyla harmanlayıp kendi stiliyle yazdı. Gerekli Şeylerin bastığı versiyonu Junji Ito’nun yazdığı.

2 Beğeni

Ozan Çağatay on Instagram: "Sahirin Gelini. 1. cildiyle yakında @kayipkita.cizgi etiketiyle çıkacak 🤟 #manga #letterer #kayıpkıta #mahoutsukainoyome #theancientmagusbride"

Ozan Çağatay on Instagram: "Ki Haru'nun dünyasına hoş geldiniz. Paranoya, 1. cildiyle yakında @marmaracizgi etiketiyle 🤟 #manhwa #letterer #delusionalboy #marmaraçizgi"

4 Beğeni

4 Beğeni

6 Beğeni

kesin ramak kalmıştır

1 Beğeni

Yeni STAR WARS çizgi romanları geliyorrr :shushing_face::shushing_face::shushing_face::shushing_face:

1 Beğeni

Hangileri? Yeni Darth Vader serisi ve The Bounty Hunters serisi var mı aralarında?

1 Beğeni

Merhaba,

Frank Miller’ın Ronin çizgi romanını okuyan bir arkadaş var ise kısaca anlatabilir mi? Satın almayı düşünüyorum o yüzden bilgi edinmem için bana yardımcı olursanız mutlu olurum :slight_smile:

belki kendi okuduklarını ss atıyordur

Sonunda 5. cilt çıktı :grimacing:

9 Beğeni

Hele şükür. Keşke 5 ve 6’yı önceki gibi bir arada ciltleyip bassalar.

2 Beğeni

Umarım öyle yaparlar :grimacing: Aslında blacksad şu an tam presstijlik bir yayın, mükemmel basarlardı :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni