Wolverine Vs. Punisher etiket fiyatı 720 tl! Ön sipariş indirimi de sadece %20. Diğerleri gibi %35 yok, ki o da bir zamanlar %40 oluyordu
What if’lerin hepsi kuşe ama bunlar 1. Hamur üstelik. Sayfa sayısı yüzünden kuşeye girişmemişler sanırım. Ortaya çok daha garip bir fiyat çıkabilirdi.
Wolverine vs. Punisher’ın içindeki sayılar şu şekildeymiş;
PUNISHER WAR JOURNAL 6-7, WOLVERINE/PUNISHER: DAMAGING EVIDENCE 1-3, PUNISHER WAR ZONE 19, WOLVERINE/PUNISHER: REVELATION 1-4, PUNISHER 16-17, WOLVERINE 186, WOLVERINE/PUNISHER 1-5, ASTONISHING TALES: WOLVERINE/PUNISHER 1-6
Bu devirde çizgiroman okunmaz Wunderwaffen toplayacağım bende onun da fiyatları 300’e yakın. Kaç seri onu da bilmiyorum. Kitap fiyatları gözüme çok batmıyor ama çizgi romanlar batıyor
Bazı hikayeler kuşe kağıda basılmaya uygun değilmiş. Kuşe ve 1.hamurun fiyatı birbirine yakınmış.
Bazı hikayeler kuşede güzel olmadığına katılıyorum ama dün yayında Arkabahçe 150 liralık 1. hamur cildi kuşe basarsak etiket 220-230 olması gerekir diyordu. Hangisi daha doğru bilmiyorum tabi.
480 sayfalık cildin kuşe olması ağırlık olarakta fazla olabilir.
Büyük maceralar 300 limitli olarak basılmış.
Ağustos için duyurulan 5. JBC yenisi…
- Witcher Ronin
- Locke & Key
- Wolverine | Siyah, Beyaz, Kan
- Justice Leguage Manga 2. Cilt
Haydee Wolverine Vs. Punisher’ı kuşe bekliyordum ben hevesim kaçtı. Hamur kağıt görmekten kusacam artık.
Evet öyle yazmışlar ama bu kitabın sayfa başı fiyatı 1,5 TL’ye geliyor ve 1. Hamur olmasına rağmen. Fiyatlandırma bana çok garip geldi, normalde sayfa başı 1,5 TL’den kuşe basıyordu yayınevleri sanki bir tık yüksek olmuş fiyatlandırma. Ayrıca limitli de değil kitap. Demek ki bundan sonra kuşenin sayfa başı fiyatı 2 TL’ye yakın olacak.
ayrı cilt şeklinde 2 ürün zaten 200 tlye geliyor. 300 tlye sadece sert kapak mı olur . insanla dalga geçiyorlar herhalde
480 sayfa orijinal boyutta sert kapak şekliyle fiyatı uygun geldi bana. yine çok da sayfa sayısı büyük boy olması telafi ediyor bence
Arkabahçe’nin bastığı sert kapak ile Presstij’in bastığı sert kapak arasında pek bir fark yok aslında. İkisi de sert kapak olunca 2 katı fiyatına çıkmış.
Wolverine vs. Punisher’ı alıp almamak konusunda çok kararsızım. X-Men’i de mi alsam diye düşünmüyor değilim. Takip ettiğim limitli manga serileri tamamlanınca çizgi romanlara elveda demeyi düşünüyorum çünkü çok külfetli bir hobi olmaya başladı. Böyle giderse Dolar 35 TL olacak.
Yine masrafa gireceğiz. Bundan sonra Under the Red Hood basılmazsa vallahi kendimi keseceğim. Kaç sene oldu duyuralı.
Kırmızı ne acaba? Örümcek Adam ile ilgili bir şey mi?
Absolute carnage muhtemelen
Olabilir. Donny Cates’in Venom serisini basmaya başlamışlardı.