From hell alınır mı sizce 350 liraya
Didaktik ve okuması zor diye yorumlar gördüm ama Alan moore’un kafasını da merak ediyorum.
From hell alınır mı sizce 350 liraya
Didaktik ve okuması zor diye yorumlar gördüm ama Alan moore’un kafasını da merak ediyorum.
From hell 350 liraya çok uygun kesinlikle. Ama Moore’a başlamak için en son tercih edin bence. Watchmen idealdir.
TMNT: Last Ronin’i birilerinin alıp basmamış olması hâlâ çok garip.
TMNT en son Arkabahçe’deydi sanırım. Ama JBC de almış olabilir. Roninli şeyleri de onlar basar genelde.
JBC veya Presstij’in basmasını çok isterim. Çok kaliteli baskı yapıyorlar.
Komik Şeyler son yayında duyurduğu yayınlar ve olaylar
Blue lock gelecek Ekim ayı içerisinde 2 cilt birden çıkabilirmiş
Given için 9 cilt bir anda çıkacakmış ve ayrı satışı olmayacak. Kalp çarpıntısı gibi yasak gelmesin diye yapılıyor sanırım.Ciltler henüz hazır değil 2024 yılı içerisinde olacak bu olay.
16 Eylül 2023 ~ Batman Günü ~ @jedbang
Mahmud Asrar’ın çizdiği Batman Vs. Robin çizgi romanlarınızı kendisine imzalatıp, Life Foto Box ile Batman Günü’nüze renk katmak, Arda & Emre ile tanışıp Batman hakkında muhabbet etmek ister misiniz? Cevabınız EVET ise hepinizi 16 Eylül’de : Jedbang / JBC Yayıncılık Ankara Mağazamıza bekliyoruz.
#UzunYaşaYarasa
Ertan abi, Batman & Robin internet stok var mı?
Athica mayıs ayında duyurduğu serinin bandrolü aldı.
Yeni kedili manga serisi almış.
Rebirth konusunda yayınevleri 3 maymunu oynarken, Flash Rebirth’ü devam ettiren Arkabahçe’ye teşekkürler. Umarım Klasik serinin yeni ciltleri de en kısa sürede çıkar.
Son zamanlarda çizgi roman tarafı yayınevleri tarafından üvey evlat muamelesi görüyordu. Arkabahçe’nin(her ne kadar o kadar kaliteli sayfalarla olmasa da) çizgi romanı boşvermemesi beni sevindiriyor.
üvey evlattan ziyade düzgün kuşeye baskı yapmak isteyen yayınevleri biraz ara verdi. Yoksa görüyoruz saman kağıdından hallice baskı yapmaya başladı millet