sonunda depoda beklettikleri şeyleri basıyorlar anlaşılan
Lucifer, illüstrasyonlu İskandinav mitolojisi ve bu çıkarsa duyurduklarının çizgi roman tarafında ilk ciltleri gelmiş olacak.
Nihayet Scott Pilgrim cilt 3 kasım ayında çıkıyormuş, İthaki post atmış.
Etiket fiyatı uçmuş resmen. Önceki ciltlerin fiyatı 350 TL
İlk başta 2in1 planlanıyordu öyle çıkacağını sanmıştım. Sanırım ayrınayrı basmak onlara daha makul gelmiş olmalı 4 cilt ayrı ayrı basılacak. İlk 2 cilt çıktı 86 etiket ve şömizsiz.
NYX #3, NYX Özenti cildinin içinde mevcut. X-23’ün ilk kez gözüktüğü fasikül olarak basılmış bu şekilde.
Evet, yeni çıkartılmış olduğu için paylaştım
Bilgilendirme amacıyla yazdım ben de. Bilmeyenler olabilir, alıp “Ya, bu bende zaten varmış!” diyebilir diye. Koleksiyonerler alacaktır. Bu fasiküllerde çoğunlukla bu amaçla basılıyor zaten.
Gerekli şeylerin son canlı yayında duyurduğu seriler
Blue Period 14 cilt devam ediyor seinen(yetişkinlere yönelik
Junji İto cat diary yon & mu tek cilt kendi kedisiyle yaşadıkları şeyler felan var
Takopi’s original sin normalde web comic 2 cilt basılmış bizde 2in1 basılacak shounen deniyor ama seinene yakın

Boabab’dan yeni yerli çizgi roman. Sanatçının çizimlerine göz attım fenaydı. Çizgi romanda nasıl bir iş çıkarmış merak ediyorum.
Yeni bağımsız çizgi roman basacak yayın evi ortaya çıktı. Paylaştıkları görsellerdeki çizgi romanlar bunlar.