Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Çizgi düşlerin alt markası olan Satori’den planetes gelecek ve 2in1 şeklinde 2 cilt olacak.

9 Beğeni

Batman Günü 2023 / Mahmud Asrar İmza Günü

3 Beğeni

7 Beğeni
3 Beğeni

4 Beğeni

sonunda depoda beklettikleri şeyleri basıyorlar anlaşılan

1 Beğeni

Lucifer, illüstrasyonlu İskandinav mitolojisi ve bu çıkarsa duyurduklarının çizgi roman tarafında ilk ciltleri gelmiş olacak.

3 Beğeni

Nihayet Scott Pilgrim cilt 3 kasım ayında çıkıyormuş, İthaki post atmış.

3 Beğeni

Etiket fiyatı uçmuş resmen. Önceki ciltlerin fiyatı 350 TL :rofl:

4 Beğeni

İlk başta 2in1 planlanıyordu öyle çıkacağını sanmıştım. Sanırım ayrınayrı basmak onlara daha makul gelmiş olmalı 4 cilt ayrı ayrı basılacak. İlk 2 cilt çıktı 86 etiket ve şömizsiz.

2 Beğeni
2 Beğeni

NYX #3, NYX Özenti cildinin içinde mevcut. X-23’ün ilk kez gözüktüğü fasikül olarak basılmış bu şekilde.

4 Beğeni

Evet, yeni çıkartılmış olduğu için paylaştım :grimacing:

2 Beğeni

Bilgilendirme amacıyla yazdım ben de. Bilmeyenler olabilir, alıp “Ya, bu bende zaten varmış!” diyebilir diye. Koleksiyonerler alacaktır. Bu fasiküllerde çoğunlukla bu amaçla basılıyor zaten.

2 Beğeni
4 Beğeni

Gerekli şeylerin son canlı yayında duyurduğu seriler
Blue Period 14 cilt devam ediyor seinen(yetişkinlere yönelik

Junji İto cat diary yon & mu tek cilt kendi kedisiyle yaşadıkları şeyler felan var

Takopi’s original sin normalde web comic 2 cilt basılmış bizde 2in1 basılacak shounen deniyor ama seinene yakın
81tOlntxAdL.AC_UL210_SR210,210

4 Beğeni

Boabab’dan yeni yerli çizgi roman. Sanatçının çizimlerine göz attım fenaydı. Çizgi romanda nasıl bir iş çıkarmış merak ediyorum.

9 Beğeni

Yeni bağımsız çizgi roman basacak yayın evi ortaya çıktı. Paylaştıkları görsellerdeki çizgi romanlar bunlar.

7 Beğeni

BEASTARS,_volume_1

Hideout_by_Masasumi_Kakizaki_cover
Kayıpkıta Beastars, hideout ve dünyayı değiştirir 4-5’in bandrollerini aldı. İstanbul Tüyap’a yetişir umarım.

2 Beğeni