Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Yeni çıkan tpb new editionları basacaklarmış. Hayatımda yeni bir yürüyen ölülere daha ihtiyaç yok. İngilizce devam ederim gibi.

Benim de bu kadar uzun bir seriye başlamak sabrım yok. Eğer hızlı hızlı basarlarsa alırım yoksa kalsın.

New editionlar Amerika’da da basılmaya çok yeni başladığı için bizimkiler günceli yakalasa bile onları bekleyecek. Neden bu edisyonu tercih etmişler anlamadım. Düz tpb basmaları bile daha mantıklıydı. Belki yayıncı böyle istemiştir.

1 Beğeni

Uzun ve pahalı olacak. Bir de geç kalındı gibi başlamak için.

3 Beğeni

Her gün Daredevil haberi görme umuduyla bakıyorum bu başlığa.

Daredevil Cilt 6 çıktı sanırım bu hafta. Brubaker serisi

Flaneur yayınevi “yakında” diye paylaşmış

1 Beğeni

200 sayfalık F4 1500 TL demişlerdi aylar önce bu o zaman 7bin TL falan olur fiyatı mahaşşalh :slight_smile:

1 Beğeni

Yarın ön siparişe açılıyormuş. Orijinalleri ile aynı fiyat olur muhtemelen.

Merhaba…

Hiç bir zaman 1500 olmadı… Ama stoklar 1 tık daha azalınca sanırım son kalanları yaparız…:slight_smile:

Bir kaç gün önce IRREDEEMABLE sitede 1900’den satıştaydı. 2750 tl olmuş :frowning:
İrredeemable’ı alsam mı diye düşünüyordum, geç kalmışım.

Sanırım FF Omnibus da bu civarda veya biraz daha yüksek olacaktır :confused:

Ön sipariş süresi ne zamana kadar devam edecek? En azından ay başında maaş alınca alabilirsek daha iyi olur :smiling_face_with_tear:

Ön siparişe açılmış:

4 Beğeni
1 Beğeni

Umarım satılır ve baskıların devamı gelir ama ben bu fiyattan daha ucuza, hatta yarı fiyatına birkaç ay önce Amazon’dan omnibus aldım. 4 al 3 öde kampanyası sayesinde çok uyguna gelmiş olabilir ama yine de bu fiyattan ucuzdu.

Kapak seçimlerini de beğendiğimi söylemek istiyorum ve önceki baskılardan bildiğim kadarıyla kaliteden de ödün vermiyorlar.

2 Beğeni

Presstij varyantı çok hoşmuş. Galactus’u Arayış kitabını kapağından dolayı Presstij’i tercih etmiştim ama bu sefer fiyatından dolayı ana kapak aldım.

1 Beğeni

Toplam kaç cilt olacak acaba?

1 Beğeni

Omnibus olarak 2 cilt var

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim bilgi için. ^^

1 Beğeni

Komik şeylerin canlı yayında duyurduğu seri

1 Beğeni