Bu bir seri mi, yoksa one shot dedikleri tek okumalık bir kitap mı?
one shot tek başına okunabilir
Teşekkürler, okumaya başladım da görmüşken bir sorayım dedim
Bu çizgi roman one shot. Film çekilirken trajik bir şekilde ölen Brandon Lee ye adanmış. Aynı adlı filmini de izlemenizi tavsiye ederim.
Teşekkürler, bakacağım
Swamp thing 5-6, şubatta çıkıyormuş.
Kutulu çıkartırlar mı acaba diye 3 ve 4’ü almadım. Bir planları var mı acaba?
John Byrne’ın kaleminden, Fantastik Dörtlü ile 80’li yılların sonunda uzayın sonsuz karanlığına ve negatif bölgenin bilinmeyenlerine yaptığımız destansı yolculukları, kibiri asaletinin önüne geçen Doktor Doom’u, dünyaları çerez niyetine yiyen Galactus’u ve Marvel dünyasında yaşayan bir çok karakteri göreceğimiz 1008 sayfalık dolu dolu omnibusumuz baskıya hazır.
Matbaa, teslim tarihini verdiğinde (her zaman bir sarkma yaşıyoruz ama) ön siparişe açacağız.
Gelişmeler ve süprizlerimiz için takipte kalın…
https://www.felixkoleksiyon.com/
Sosyal Medya Hesaplarımız
1961 Ağustos ayında gazete bayii raflarında boy gösteren Fantastik Dörtlü’nün ilk sayısı, süper kahraman hikayelerine bakış açısı ile GÜMÜŞ ÇAĞ MARVEL EVRENİ’nin doğuşunu müjdeliyordu.
Eh bizimde sürprizlerimizi bekleyin.
#fantasticfour #fantastikdörtlü #marvel #felixkoleksiyon #comics #çizgiroman #johnbryne #spiderman #avengers #jacjkirby #thing moleman
Hayalperest kitap da manga çıkarmış. Şansa DR mağazada denk geldim. Gençlere yönelik. Zaten çocuk - genç kitapları raflarındaydılar
Daha önce paylaşılmamıştı sanırım. Instagram sayfasına baktım herhangi bir tanıtımı yok. En son bir ay önce paylaşım yapmışlar, pek aktif değiller o tarafta sanırım.