Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

2 Beğeni

bence renkli boyadan tasarruf yapmışlar. başka bir şey değil

1 Beğeni

IDW Comics’te Ninja Kaplumbağalar için, Black, White and Green serisini yayınlayacak. Türkiye’de basılırsa alırım.

2 Beğeni

JBC, BRZRKR’i basacakmış.

8 Beğeni

3 Beğeni

Hiç manga okumadım ancak bunun daha önce satıldığını görmüştüm, omnibus tarzı özel bir edisyon mu acaba?

1 Beğeni

Aynı isimli Kore çıkışlı romandan uyarlama webtoon(webcomic) serisinin edisyonu. 3 edisyon olarak çıkacaktı. Normal edisyon hamur kağıt, varyant kapak kuşe kağıt ve bu paylaştığım edisyon limitli sert kapak. Paylaştığım limitli sert kapak edisyonu. 500 limitli olacak. Bu ilk cilt 11den fazla cildi olacak bu serinin. Eğer Komik Şeyler istikrarlı bir şekilde basabilirse. İlk cilt ilerde değere biner.

4 Beğeni

Acaba bütün ciltler için hardcover yapacaklar mı, eğer birkaç tane yapıp hardcover basmaktan vazgeçerlerse hiç bulaşmayı düşünmüyorum.

1 Beğeni

Basılacağını söylediler. Ama artık ne kadar süre de basılır bilemem…

1 Beğeni

1 Beğeni

Koleksiyonunuzda yok ise alın.

4 sayılık güncel seri, orijinalinde henüz ilk 2 sayısı çıkmış, Mayıs ve Haziran’da da kalan sayılar çıkacakmış…
Ekran görüntüsü 2024-05-14 144324

4 Beğeni

Karakarga Yayınları ilk baskı.

6 Beğeni

Flaneur Habibi’yi daha önceden basmıştı zaten. Keşke yeni bir Craig Thompson eseri bassalarmış.

Baskısı bulunmuyordu ve fiyatlar yüksekti. İyi oldu. Diğer eserlerini de basıp basmayacaklarını sormak gerekir.

3 Beğeni

Nisan ayında çıkmış. Burada göremedim. Paylaşmak istedim.

IMG_0709

4 Beğeni

Okuduğum manga sayısı onu bulmaz, genelde çıkan mangaları da popüler olduğu için biliyorum ya da animelerden vs. zaten çıkan serileri de buradan takip ediyorum. Bu sebeple biraz tepeden mi bakıyorum bilmiyorum ama yayınevleri çok mu derine kazmaya başladı :smiley:
yani şu kitaba bakıyorum kapaklar korkunç, künyeye baktım Naziler var zombiler var. Yazarı internette bulmaya çalıştım onu da bulamadım. Bu serileri alıp takip eden var mı aranızda okur yorumunu merak ettim.

5 Beğeni

Yüksek ihtimalle popüler manhwaları almak istediklerinde yanında bu serileri itelemişlerdir veya direkt editörlük başarısızlığı olabilir. Bile isteye alıyorsalar bireysel sermaye ile dönen yayınevlerinde büyük bir risk. Ellerinde Örümcek Adam gibi bir karakter varken sürekli farklı çizgi roman serilerine dalmışlardı. İşin garibi onların da akıbeti hakkında net bir şey yok. Farklı serileri okumak hoşuma gitse bile devamını getiremeyecekleri işe girmeleri her seferinde okuyucu tarafını oldukça kızdırıyor. O yüzden Frieren aldıklarında çok fazla sevinemedim. Arada 2-3 cilt birden bastıkları oluyor ama sadece istisna olarak, diğer serilerin yıllarca yeni cildi gelmiyor.

4 Beğeni