Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Teşekkür ederim hocam.

2 Beğeni

90gr kuşe kullanıyorlar. İlk webtoonları 135gr kuşe ile basıyorlardı. Sonradan mecbur gramaj düştüler. Bir ara genel yayın yönetmenin aklında farklı bir edisyon fikri vardı. Son yayınladıkları bir webtoonu holmen bastılar.

Şuan Invincible 2 ayda bir çıkıyor gibi periyotları ideal. Yayınevinin çeviri ve grafik kısmında bazı sıkıtılar yer yer dile getiriliyor. Bazı yayınevleri 2 ila 4 yıl devam cildi vermeyip farklı farklı yayınları basıyor. Şuan böyle bir durum yok gibi. Yayınevlerinin seriler özelinde kalp kırma noktasında oldukça haklısınız. Arkabahçe, Marmara Çizgi vb emektar çizgi roman yayınevlerimizin Image ve diğer bağımsız firmalardan aldığı çizgi romanların durumları gerçekten içler acısı. Eğer hiperenflasyon olmazsa düzenli devam eder gibi. Tabi Türkiye sınırları içerisinde hiçbir şey öngörülebilir değil. Bekleyip göreceğiz. Ayrıca yayınlar sansüre girer mi, muzır neşriyat yer mi gibi konularda korkutucu ve süreci uzatacak etkenlerden.

14 Beğeni

Ohhh be sonunda. Bunca yıldır basarlar diye diziyi izlemedim. Sonunda sabrımın karşılığını aldım.

4 Beğeni

:bomb: BOMBA :bomb: manga duyurularına hazır mısınız? 7 Temmuz Pazar günü saat 19.07’de Instagram üzerinden yapacağımız manga içerikli canlı yayınımıza tüm okurlarımızı bekliyoruz :sunglasses: Arkanıza yaslanıp alarmlarınızı kurmayı unutmayın! :partying_face:
Çizgi roman için ayrı bir etkinlik ileri tarihlerde çizgi roman ekibimiz tarafından düzenlenecektir.

2 Beğeni

3 Beğeni
9 Beğeni

Conan The Barbarian Sayı (2019) 2 sayısı kaldı .Bitse de King Conan veya Titan Conan çevrilse harika olacak.

3 Beğeni

9 Beğeni
13 Beğeni

9 Beğeni

Son 10 kitabin en yuksek puanlisiydi, hizli cevirmeleri super olmus.

1 Beğeni
4 Beğeni

Jbc yeni baskılar;

6 Beğeni

Çok uzun süre bir şey basmayıp bir anda yığılmasını sevmiyorum.

2 Beğeni

Batman Günü’ne kadar hepsi basılmış olur diye tahmin ediyorum. Bandrolü alınanlar hep 2-3 yıl önceki basıcağız dedikleri ciltler zaten.

3 Beğeni

Batman ninja kaplumbağalar 2 basılmış mıydı ki burda 3 var.
Bunları 3 senede bassalar yarabbi şükür derim

1 Beğeni

Basılmadı hatalı yazmış olabilirler. Basmaları uzun sürmez diye düşünüyorum.

2 Beğeni

Death Metal mi? Önce bir Metal’i görseydik. :stuck_out_tongue: : İki seri de aynı anda çıkacak galiba?

5 Beğeni

Sanırım JBC ile kişisel bir derdin var. Buraya attığın mesajların %90ı JBC karalaması. Şayet zamanında Ertan abi de sana burda cevap yazmış, devamında bir ara geri basmışsın, sonra tam gaz devam. Derdin ne tam olarak? Adamlar 15 tane yayın bastı son 1 ayda, hala neyin karalaması bu?

Buraya bir bakabilir misiniz? @JBC

1 Beğeni

Arkadaş bir tüketici olarak yayınevinin basım politikasından memnun olmadığını belirtmiş senin bu gereksiz savunma şeklin özellikle jbc’yi etiketlemen aşırı komik. Adamların elinde batman gibi bir karakter varken 5 yıldır ne rebirth bastılar ne verdikleri diğer serilerin sözlerini tuttular. Bu durumdan sen nasıl memnunsun o şaşırtıcı. 2020 öncesinde batman’in hakkını sonuna kadar vermiş olsalarda son yıllarda jbc benim gözümde bitti.

14 Beğeni