Benim tahminimce sonuna kadar basarlar. Çizgi romanları bıraksalar bile hem manga olmasından hem Berserk ülkemizde sevildiğinden basacaklarını düşünüyorum.
İşerim dolayısıyla bir süredir uzak kalmıştım. Haberim yoktu bu gelişmelerden. Bilgi için teşekkürler
zaman ve maddi durumuna bağlı invincible 4 yıl sürer tamamlanması sanırım berserk minumum 6 sene sürer kolayca kitap alabiliyorsan endişe etmene gerek yok iki seri toplam 20k falan toplam tutar olur sanırım ama 42 cilt ile final değil diye biliyorum berserk
manga daha seri basılmıyor mu niye invincible’dan daha uzun sürer?
ayda 1 cilt bile bassalar yine 4 yılı buluyor zaten ortalama 2-3 ayda 1 cilt geliyor çok hızlı bassalar bile en iyi ihtimal 4 yıl sürer berserk bitmesi
6 ayda 3 cilt bastılar mesela invincible bu şekil devam ederlerse bir tahmin yapabilirsin
Yıllar önce İngilizce okumama rağmen Athica’nın yayın politikası sebebiyle alacağım sanırım tüm seriyi. Athica bana İthaki’nin çizgi romana ilk girdiği dönemini hatırlatıyor bunu bu ekonomide yapmak çok daha büyük iş.
Baskı 1 ve 2 yapmışlar… Özel edisyon gelme ihtimali? 2. baskı olarak neden alsınlar ki yani.

2 farklı kağıt tipinde basacak olabilirler.
Özel edisyon gelirse alırım.
Hayır özel edisyon gelmeyecek normalde çizgi romanlar 2 bin adet basılıyor tükenmemesi için ekstradan 2.baskı yapmışlardır.
Dediğiniz mantıklı ama aynı barkoda sahip olup özel edisyon üzerinde de gördüklerimiz olmuştu. O yüzden onu hatırlattı.
Seri kaç cilt olacak acaba?
Bu ne hız. Harika. D&R’ın web sitesine gelince alacağım
Selamlar,
Geçen haftaki ülke gündemi nedeniyle yazamaya fırsatım olmamıştı. Geç cevap için kusura bakmayın.
Daha önce de yazdığım gibi ben eleştiriye karşı bir tüketici değilim. Eleştiri kaliteyi artırır, ama her kim olursa olsun, bir kaç yayın geç çıktı diye yerden yere vurmak biraz saçma oluyor. JBC, Batman haklarını almadan önce insanlar forumlarda Batman basılsın diye başlıklar açıp dua ediyorlardı. Adamlar neler bastı, ne güzel işler çıkardılar. İmza günleri, batman kutlamaları vs. Bunların hepsi bir kenera atıp kıyamet geç çıktı diye yerden yere mi vuralım? Haydi vuralım da , bu nedir arkadaş? Adamlar ne zaman bir şey yapsa bu şahıs gelip taşlıyor: inanın bu güruha yakışmıyor bu tavırlar.
Ben çizgi romana tam anlamı ile jbc ile girdim, kendilerini çok seviyorum. Hatta türk yayıncıların çoğunu severim. Böyle garip desteksiz eleştiriler beni rahatsız ediyor.
Bu arada bu hesabı açmamın nedeni jbc savunması değil, diğer hesabım ile bu hareketli başlıkta rahatsızlık vermek istemiyorum. Bu başlıkta artık sadece bu hesabımla yazacağım.