The Boys ve Berserk gibi popüler ve uzun soluklu serilere de giriştiler. Geçtiğimiz yıllardaki gibi anlık kağıt ya da döviz krizi yaşanmazsa basarlar gibi geliyor. Görünüşte sadık alıcıları var gibi.
Hepsi de uzun soluklu işler geç olsun güç olmasın.
The Boys,Berserk ve Invincible…
Boys 12 cilt, hemen biter. Invincible 2 katı.
Var hocam olmaz mı hiç. Bu başlık altında çoğunlukla manga veya farklı çizgi roman haberleri paylaşılıyor.
LAL bu işi en iyi yapanlardan. Aksatmadan serilere devam ediyorlar.
Mylos’un bastığı "TEX "ler durdu 4-5 AYDIR çıkan sayı yok. Keza JULİA içinde aynı şey geçerli.
Mylos’a geçen aylarda sordum geri dönüş bile yapmadılar.
Mylos’a geçen tex önümüzdeki ay lal kitap ile devam edecek. Mylos en son 9 numarayı bastı. 10. Sayıyı çıkarırlarsa güzel olacak. Çünkü lal kitap 11’den devam edecek. Ve bu ay normal şartlarda Mister No Klasik 69 çıkacaktı. Ama maalesef duyduğuma göre şuan için Mister No Klasik basımı durduruldu.
Umarım basarlar arada kopukluk olmasın
Türkiye’de Amerikan çizgi romanlarında 12 cilde ulaşan çok az seri basıldı. O yüzden 12 bile çok duruyor şu an.
Bu başlığı takip etmemin iki sebebi. Umudu kesmişken görmek heyecanlandırdı. Fables için de sevindirici haber alır mıyız acaba?
Aslında epey böyle seri var 10+ cilde ulaşan çıkmış.
Aklıma gelenleri rastgele yazdım. Daha da vardır.
News Avenger
Avengers - New Avengers - Avenger Zaman Daralıyor serisi
Old man logan
Spiderman Kırmızı seri
Walking Dead
Vaiz
Sandman
Scalped
Y son erkek
Yeşil fener
Flash
Punisher
Daredevil
Ironman
Masallar
Star wars - ana seri 9 ciltte kaldı ama totalde 40+ cilt çıktı
Injustice
…
Ama haklısınız, o dönemler geride kalmış gibi. Şu anki ekonomide işler biraz daha zor.
Bahsettiğiniz 2 serinin devamı için aslında 16 Mart 2023 yılında duyuru yapılmıştı ( https://www.instagram.com/p/Cp2eOtuobQq/?hl=tr&img_index=1 ) yıl içinde basılması gerekiyordu. 2024 yarıyılını geçmemize rağmen herhangi bir gelişme yok. Bir ara Saga 7-8-9 basıp aynı anda sert kapak çıkarma planları vardı ne oldu bilmiyorum.
Fables için ise geçen 12.cilt basıldı. Arkabahçe’nin sahibi Ahmet Kocaoğlu’nun canlı yayında yaptığı açıklamayı temel alırsak ömrü el verdiğince yılda 1 cilt basmak niyetindeymiş.
6 ne zaman çıkacak acaba onunla birlikte seri bitiyor diye biliyorum.
Aslında seri bitmiyor da Alan Moore hikayesini bitiriyor. 6. cilt ile bitecek umarım sene sonuna kadar tamamlanmış olur. Yoksa etiket fiyatının hızına yetişemeyeceğiz.
bana yazın çıkacaklar denmişti de o yüzden sordum gelecek ay çıkar belki
Swamp Thing 5 normalde Ocak ayında çıkacak diye duyurulmuştu daha yeni çıktığına göre 6. kitabın yazın çıkması zor gibi, belki kışın çıkabilir ama benim tahminim 2025 yılı içerisinde gelir gibi.
Athica Berserk serisini tamamlar mı sizce ona göre seriyi almaya başlayacağım da 42 manga var sanırım sonuna kadar gelirler mi?
aynısını invincible için de merak ediyorum
Haklısınız hocam ama bu serilerin çoğunu basmak bi 5 yıl falan sürdü. Bazı serileri güç bela tamamladılar ya da yarım kaldı. Ama Athica’nın arkası mı kuvvetli yoksa alıcı kitlesi mi büyük bilmiyorum, hızlı basıyor.