Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Yeni mangalar

3 Beğeni

Her yeni manga haberinde bir umut Vagabond bekliyorum ama nerede…:man_shrugging:

4 Beğeni

Ben Vagabond’u yaklaşık 1 yıl önce sormuştum basmayı düşünüyor musunuz diye. Telif işleri çok karışık bir seri o yüzden bulaşmak istemiyoruz şimdilik demişlerdi.

1 Beğeni

Akira’nın telifini alan yayınevine artık bu işler vız gelir.:grin:

1 Beğeni

Basılsa bile üzülürüz.Kaç yıl sonra bitecek (büyük ihtimalle bitmeyecek) belli değil.Yılda bir sayı veriyor bazen mangaka.İngilizce olarak da bitmedi.Bizde daha çooooook sürer.12 tane büyük ciltlerden basılmış İngilizce.Sen düşün artık.

1 Beğeni

Neyse hayal kurmayalım şimdi…

Akira benim için büyük tabu,o basıldıysa er yada geç çoğu efsane manga basılır kanaatindeyim :smiley:

2 Beğeni

Hayaller güzeldir…

1 Beğeni

Berserk ülkemizde yasaklandı :frowning: Gerekli Şeyler’den tek isteğim Dragon Ball’un basılması.

1 Beğeni

Tam olarak neden yasaklandı biliyor musunuz? Şiddet dolayısıyla olamaz çok aşırı şiddet içeren Punisher Max yasaklanmadı. İki gün önce Oldboy mangasını okudum. Cinsellik oldukça vardı ama yasaklanmamış. Bunlar sebebiyle değildir herhalde.

Maalesef…İlk 3 sayı yayınlandı sanırım sadece üzücü bir durum,cinsellik yüzünden yasaklandı diye hatırlıyorum.Benim son yıllarda en çok üzüldüğüm olaylardan…

Daha önce sorma imkanım olmuştu, yanlış hatırlamıyorsam Guts’ın küçükken başına gelen malum olaydan dolayı.

1 Beğeni

Berserk oldukça kirli bi seridir.Ama genelinde böyle olması sebebiyle yasaklanmadı.Bildiğim kadarıyla Guts ve Donovan sahnesi yüzünden.

1 Beğeni

10 Beğeni

Jbc Harleen hikayesini duyurmuştu ama hala bekliyoruz. Ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı?

Ağustos ayında çıkacakmış.

Matbaalarda çok büyük yoğunluk var. Muhtemelen çıkartmayı düşündüğümüz 17-18 yayın Ağustos ortasını bulacaktır. Eylül’e sarkma olmaması için uğraşıyoruz.

Sevgiler

12 Beğeni

Presstij yerli cephede yine takdir edilesi işlere imza atıyor
Yakında gelecekmiş

9 Beğeni

Bence bu:

10 Beğeni

Olabilir bunu bütün Tie-in’leriyle basacağız diyordu Ertan Bey. Kendisi Bugün İnstagram’da soru cevap yapmış, matbaalara çok yoğun basacağımız 17 18 yayın matbaada, ağustos ortasına kadar yetiştirmeye çalışıyoruz diyor.

1 Beğeni

Death of the family’i bütün tie in sayıları ile birlikte basabilirler belki.

2 Beğeni