Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Yakında geliyormuş.

8 Beğeni

Yukarıda,arkadaşların önerilerine ek olarak;

‘Batman:Pelerinli Süvari’ye Ne oldu’, ‘Batman: Under The Red Hood’, ‘Batman:Hush’, ‘Batman:Gülen Adam’, ‘Batman: Noel’

‘Şemsiye Akademisi’, ‘Amerikan Vampiri’, ‘Şeytani+İlahi’, ‘Monstress’’, ‘Silver Surfer:Ağıt’, ‘House Of M’ e bakabilirsin…

2 Beğeni

Teşekkür ederim hepsine bakacağım.

Airborne bekleyenler burada mı? :wink: :wink:

6 Beğeni

Fiyatı beklediğimden uygun olmuş gerçekten çok sevindim çıkmasına,en kısa sürede temin etmeye çalışacağım.Şu başlıkta yeni absolute baskılar duyurulursa yemede yanında yat :heart:

1 Beğeni
8 Beğeni

Sean Murphy, eşi tarafından yazılan, White Knight evreninde geçen, 6 sayılık Harley Quinn serisini duyurdu… DC Black Label olarak geliyor…

6 Beğeni

Buna da kutu yapsalar keşke.:grin:

1 Beğeni

+1

Çok zaman geçti Airborne üzerinden konuyu bile unuttum :weary:

2 Beğeni

Yeniler

Justıce League Cilt 3 Ebediler Justice League vs Suicıde Squad

9 Beğeni

Justice Vs Suicide’ı görmek güzel oldu.

2 Beğeni

Yeni Clowes geliyor, alınır :smiling_face_with_three_hearts:
K

4 Beğeni

Ne ola ki bu? Azıcık bilgi alabilir miyim? :slight_smile:

1 Beğeni

Clowes 'ın Patience ve Ghost World adlı eserlerindeki tarzını beğenmiştim. Wilson’da ne zamandır beklediğim bir eserdi,kısaca tanıtım yazısı şöyle;
Oscar Adayı Bir Senarist ve Ödüllü Bir Çizerden Orijinal Bir Çizgiroman.
Çağımızın en önemli çizerlerinden biri olan Daniel Clowes, bu ilk uzun soluklu çizgiromanında, bir modern zaman bencilinin karmaşık ve büyüleyici bir portresini çiziyor.

5 Beğeni

Çok teşekkür ederim :slight_smile:

1 Beğeni

Avatar The Last Airbender’dan sonrasını anlatan çizgi romanları okuyan var mı? Neden hiçbir yayınevi basmaz bunları anlamıyorum, seveni çok, elbet satar burada da. :man_shrugging:

1 Beğeni

Benim de anlayamadığım bir konu bu. Bu kadar hayranı varken bu seriyi basmamaları çok garibime gidiyor.

NOT: Bütün çizgi romanları okudum ama kütüphanemde bulundurmak iyi olurdu açıkçası.

1 Beğeni

Kesinlikle katılıyorum… Şimdiye kadar basmamaları büyük hata.Çizgi romanlarda, animasyon serilerinde merak edip, cevap bulamadığımız şeylere cevap alıyorduk.

1 Beğeni

@Bernard

Ben de o serideki cevapsız soruları öğrenmek için okumak istiyorum. İndirdim aslında pdf olarak ama ekrandan okumayı hiç sevmiyorum. :smile:

1 Beğeni

Marvel ve DC çok tutuyor ve bağımsız içeriklere veya avatar gibi serilere göre çok daha popüler.Türkiyenin çizgi roman kitlesi çıkanı almıyor hemen (bizim ülkenin insanı biraz beleşi sever) ve yayınevleri para kazanmak zorunda.Ayrıca ekrandan okumaya alışmanızı tavsiye ederim.

1 Beğeni