Kuşesi de 90 gr… Maksimum kâr adlı çalışma
Hickman X-Men Omnibus 704 sayfa. O da rahat bir 4 bin TL olur.
İngilizcesini 2 ay önce 1800’e aldım. Ülkemizde bu tip işlerin yapılmasının daha zor ve o sebeple kar marjının arttrılması gerektiğini anlarım ama bu şekil değil kusura bakmasınlar. Türkçe toplarım diye düşünüyordum artık ingilizceden devam
Çünkü Marvel bir baskıda 20 bin kopya Omnibus basıyor.
Felix Koleksiyon limitli ve sınırlı sayıda basıyor ve tekrar baskı yapmıyor.
Ülkemizde ki kuşe kağıt stoğunu satmayan dergilere kullanıyorlar.
Felix criminali basacakmış. Fiyat politikası absürt olsa da bastıkları kitap tercihleri çok iyi gerçekten. Türk okuyucunun daha fazla Ed brubakerla tanışması dileğiyle diyelim.
Bunu görünce heyecanlandım. Umarım Ed Brubaker ve Sean Phillips ikilisinin diğer eserleri de basılır.
Güzel haber ama satın alabilecek durumum olacak mı bilemiyorum, fiyatlar çok uçuk.
Şuan ingilizcesi 1.800-2.000 TL arası. Daha pahalı olursa orijinali alınır zaten.
Garth Ennis denince benim için akan sular duruyor. Felix fena batıracak beni
minimum 3000 den başlar
İnce bir çizgi roman. 5 sayılık mini seri. O kadar olmaz.
Koskoca memlekette transmetropolitan basacak bir yayınevi yok mu gerçekten.
Karakarga yanılmıyorsam 5 ay önce soru ve cevap yaptığı hikayelerde Transmetropolitan için teklif verdiklerine dair bir hikaye atmışlardı. Ne durumdadır emin değilim.
Herhalde bu ülkede haklarının alınmasını en istemeyeceğim yayınevi olabilir
DC çizgi romanlarının telif hakları Marvel’a göre pahalıymış.
Athica’nın yayın planında The Boys spin-off’ları da var mı? Bilgisi olan var mıydı? Herogasm, Highland Laddie, Butcher, Baker, Candlestickmaker ve Dear Becky diye 4 tane spin-off seri var umarım onları da basarlar.
Keşke bassalar ama The Boys ana seriyi bırakmadan basıp bitirsinler benim için o da yeterli