Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Kuşesi de 90 gr… Maksimum kâr adlı çalışma :slightly_smiling_face:

Hickman X-Men Omnibus 704 sayfa. O da rahat bir 4 bin TL olur.

İngilizcesini 2 ay önce 1800’e aldım. Ülkemizde bu tip işlerin yapılmasının daha zor ve o sebeple kar marjının arttrılması gerektiğini anlarım ama bu şekil değil kusura bakmasınlar. Türkçe toplarım diye düşünüyordum artık ingilizceden devam

3 Beğeni

Çünkü Marvel bir baskıda 20 bin kopya Omnibus basıyor.
Felix Koleksiyon limitli ve sınırlı sayıda basıyor ve tekrar baskı yapmıyor.
Ülkemizde ki kuşe kağıt stoğunu satmayan dergilere kullanıyorlar.

6 Beğeni

Felix criminali basacakmış. Fiyat politikası absürt olsa da bastıkları kitap tercihleri çok iyi gerçekten. Türk okuyucunun daha fazla Ed brubakerla tanışması dileğiyle diyelim.

5 Beğeni

Bunu görünce heyecanlandım. Umarım Ed Brubaker ve Sean Phillips ikilisinin diğer eserleri de basılır.

1 Beğeni

Güzel haber ama satın alabilecek durumum olacak mı bilemiyorum, fiyatlar çok uçuk.

1 Beğeni

Şuan ingilizcesi 1.800-2.000 TL arası. Daha pahalı olursa orijinali alınır zaten.

2 Beğeni

Felix’in duyurduğu yeni çizgi roman;

7 Beğeni

Garth Ennis denince benim için akan sular duruyor. Felix fena batıracak beni :slight_smile:

minimum 3000 den başlar

İnce bir çizgi roman. 5 sayılık mini seri. O kadar olmaz.

Koskoca memlekette transmetropolitan basacak bir yayınevi yok mu gerçekten.

2 Beğeni

Karakarga yanılmıyorsam 5 ay önce soru ve cevap yaptığı hikayelerde Transmetropolitan için teklif verdiklerine dair bir hikaye atmışlardı. Ne durumdadır emin değilim.

5 Beğeni

Herhalde bu ülkede haklarının alınmasını en istemeyeceğim yayınevi olabilir :slight_smile:

DC çizgi romanlarının telif hakları Marvel’a göre pahalıymış.

1 Beğeni
10 Beğeni

Athica’nın yayın planında The Boys spin-off’ları da var mı? Bilgisi olan var mıydı? Herogasm, Highland Laddie, Butcher, Baker, Candlestickmaker ve Dear Becky diye 4 tane spin-off seri var umarım onları da basarlar.

1 Beğeni

Keşke bassalar ama The Boys ana seriyi bırakmadan basıp bitirsinler benim için o da yeterli :slight_smile:

2 Beğeni