İnsanlar senelerdir devam cildi beklerken cidden bunu mu bastılar?
Yok bunlar yeni değil. Türkiye’de satılmayan/duyurulmayan ama eBay üzerinde gördüğümüz fasiküller. İlk kez Türkiye içinde online satışa açıldılar.
Devamı konusunda ise haklısınız. Saga, Monstress, Şeytani+İlahi ve Chew’in devamını görmek hoş olabilirdi.
Dün Ankara Kitap Fuarı’na gittim ve Marmara Çizgi’nin fuara katılmadığını gördüm, alacak birkaç şeyim vardı alamadım hayal kırıklığı oldu. Fuarda Marmara Çizgi kitaplarını Presstij satışa sunuyor ama her kitap yok tabi ki.
Amazon.tr den piyasaya göre çok ucuza çizgi roman alabiliyorduk ama malesef 2024 yılında çıkan omnibus veya compedium ları getirmiyorlar sanırım.
Bu ay yaklaşık 40 bin lira omnibus lara harçadım. Hemde ikinci kitap %50 indirimle. Başka yerde harcasaydım abartmıyorum 80 bini bulurdu.
Örnek:
Piyasaya bakın mesala BATMAN BY SCOTT SNYDER & GREG CAPULLO OMNIBUS 4200 TL. Tabiki 125 dolar üzerinden bu fiyat normal bence ve bu satıcılar minium kar ile satıyor olabilir. Ama amazon da saçma bir ‘‘güncelleme yapmama’’ durumu var gibi. 125 doalrın bile altında kalıyor fiyat
Bu arada çok seri ve cok omnibus hala yok mesala ve artık paranız olsa dahi yurt dışından getirtmek imkansıza yakın. Bu ülkede farklı zevkleri olanların mutlu olma şansı yok.
Umarım 2024 yılında çıkanlar da gelir. Gelirse yine tam fiyatından gelecektir ama en azından Amazon da harika inidirimler oluyor.
sen geçen seneyi kaçırdın sanırım.
Bu sene elim hiç gitmedi açıkçası. Geçen sene hem 4 al 3 öde hem de etiket fiyatında da indirim vardı ve bazı omniler çok komik fiyata geliyordu. Bu seneki ikincisi %50 ve kitap indirimleri çok heyecanladırmadı beni. Belki yılbaşında diyelim.
Yok kaçırmadım ama sene sonu indirimde değil o arada yapılan indirimden almıştım. Amazon bence fiyat güncellemede sıkıntısı var
İlginç, Marmara çizgi son iki İzmir fuarına da gelmedi
bu sene de ikincisi %50 indirim ile 4al 3 öde gibi oldu. aklımdaki 4 omnibusu aldım üstüne garanti bankası 9 taksit yaptı vade farksız güzel oldu