Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Evet,tamamlanınca tek cilt baskı düşünüyorlarmış.

Lemire’in ustalığını konuşturduğu en önemli serilerinden. Ara ara okurum, kesinlikle tavsiye ederim. Dokunaklı anlatımı, sade ama vurucu çizimleri ile Lemire eminim sizin de kalbinizi çalacaktır. Kurgu da 10/10 @JrThoth

6 Beğeni

Teşekkür ederim, listeme ekledim hemen. Sizi yakalamışken Orhan Umut Gökçek’in Tuş romanını da sorayım :blush:

1 Beğeni

En başarılı yerli işlerden,yani çizimleri ve kurgusu bizim standartlarımızın kesinlikle üstünde . Tavsiye ederim, piyasada veya çizgiroman dükkanlarında denk gelirseniz kaçırmayın :pray:

2 Beğeni

Sayenizde güzel bir loot yapmışım gibi görünüyor. Yakın zamanda alacağım ikisinide. :blush: Yorumlarınız için tekrar teşekkürler

1 Beğeni

Bana özel baskı yapmayacaklarını söylediler kısa süre önce lakin onlar ne derse tersini yapıyorlar,özel baskı kesin çıkacak yani :smiley:

1 Beğeni

6 Beğeni

çok güzel bir kitaptır. yazarın diğer kitapları da güzeldir. üç cilt bir arada, sert kapaklı özel bir baskısı da var. aklınızda bulunsun.

Özel baskısını gördüm çok güzel fakat ikinci el alacağım daha uygun olması için :blush:

1 Beğeni

Uzun zamandır listemde olan bir seriydi, özellikle varyant kapağı çok sevdim :smiling_face_with_three_hearts:

Presstij bombalıyor bugün :hugs:

10 Beğeni

Fiyatı uygun olursa bunu alacağım:

https://www.instagram.com/p/CDRSJkSnPDo/?igshid=79v1016tieq6

4 Beğeni

Yüzde 99 bende alırım :sweat_smile:

Kesinlikle alacağım eğer fiyatı haddinden fazla olmazsa

bence 120-150 bandında olur Once & future ciltli baskı 120 tlden çıkmış.

1 Beğeni
11 Beğeni
6 Beğeni

İthaki’den Planetary geliyor,müjdeler olsun :slightly_smiling_face:

16 Beğeni

Çok güzel haber. 4 cilt zaten. Tamamlanınca alınır.

4 Beğeni

Tamamlanmadan alalım ki,satışlar iyi olsun :slight_smile:

2 Beğeni

3 Aydır omnibusuyla bakışıyordum çok şaşırdım habere.

2 Beğeni

Siz deyince baktım,hayran kaldım…

7 Beğeni