Flaneur 'dan ileride göreceğiz sanırım,eserleri inceledim lütfen görelim
Çizgi roman piyasasına hakim arkadaşlara gerçekten çok imreniyorum, yeni bir kitap haberi gelince ‘oo çok iyi, ne zamandır bekliyordum’ gibi yorumlar favorilerim.
Ben çizgi roman okumaya yeni başladığımdan sanırım ‘aa böyle de bir kitap varmış’ demekten öteye geçemiyorum
O seviyeye gelmek için çok çalışmam lazım
Zamanla sizde de oturur hiiç merak etmeyin. Çizgi roman piyasasını zaten (haberlerini/yorumlarını) çoğunlukla yabancı sitelerden takip etmek durumundayız çünkü türkiyede ilgilenen kişi sayısı da basılan eser sayısı da pek az. Öyle öyle duyuyorsunuz zamanla yeni yeni çizgi romanlar.
İthaki’ye güvenemiyorum. Bazen aşırı yavaş basıyorlar devam ciltleri. O yüzden tamamlanınca alacağım.
Hocam düzenli reddit’teki çizgi roman subredditlerini gezip biraz da Amazon İngiltere gibi siteleri düzenli karıştırınca hafiften eserleri öğrenmeye başlıyorsunuz.
Bunun absolute olanı çıkacak.
Dc Comics’in yaptığı en iyi iş bu absolute edisyonlar. Resmen evladiyelik oluyor hepsi.
Hiç beklemiyordum bunu, çok sevindim. Zira Transmetropolitan gelir önce diye düşünüyordum. O zaten cepte üstüne bir de Planetary geliyor. Şahane.
Transmetropolitan + Planetary’den anladığım kadarıyla İthaki sanırım Warren Ellis’in telifini almış, belki başka eserler de gelir.
Deadpool çizgi roman değil.
Planetary tek cilt mi olacak?
Ana seri 4 cilt. Bir de JLA ve Batman ile ortak maceralarını içeren bir cilt var.
Şu Vincent ve Van Gogh’un çizerinin genel bir sanat tarihi çizgi romanı var Alfa’dan çıkan. Çok güzel bir kitap. Yalnız flaneur sürekli paylaşıyor ama daha önceki söylediklerini çıkarmadı .
Flaneur, Matteo’yu çıkart artık.
Çizgi romanda sadece buna odaklanırlarsa biter bence.
Bugün elime geçti ve çizimlerini çok beğendim arkadaşlar. Burada da paylaşmak istedim. Ciltli ve çok kaliteli bir baskı olmuş.
Toplam kaç cilt sandman serisi?