Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Sanırım şu an çıkacak olan 9-12 sayıları. İnstagramda paylaşmış yayınevi. Ama ayrıntı vermediler. @Bjork 'un dediği gibi en azından ilk sayıyı alıp okuyun. Ben pek manga okuyan biri değilim, acemiyim ama her ne kadar sansür sevmesemde güzel bir seri, şans verin derim :slight_smile:

1 Beğeni

Şimdi yazacaklarım eser ile alakalı spoiler içermektedir. Ona göre açın diğer spoilerı

İlk ciltlerde Guts’ın babası tarafından başka bir askere satılması sonrası küçük yaşta tecavüze uğradığı sayfaya sansür atıldı. Bu bahse konu ciltlerde sansür atılması muhtemel yaklaştığım olaylar ise şöyle:
Guts ve Caska yakınlaşma sahneleri
Griffith ve Prenses yakınlaşması (prenses nispeten küçük yaşta)
Prenses ve Kral sahneleri (Ensest ve pedofili)

4 Beğeni

sansür atılmasa siyah poşette satılacak ve internet satışı olmayacaktı sadece mağazadan alabilecektik ve Kdv muafiyeti olmayacaktı. Sansüre bende karşıyım ama kültür bakanlığına göre manga/çizgi romanları çocuklar okur diye bir algı var maalesef.

James Gunn’un tavsiye ettiği 11 çizgi roman.

Sanıyorum ki sadece Watchmen Türkçe’ye çevrilmiş.

2 Beğeni

Telif yanmadıysa Dc: The New Frontier’ın bandrolünü Marmara Çizgi almıştı. O zaman Batman: Minik Gotham 1 ve 2 bandrolleri de alınmıştı. Minik Gotham basıldı o basılmadı.

Mister Miracle’ı Marmara Çizgi bastı 2 cilt olarak.

Watchmen eskiden Gerekli Şeyler, şimdi ise İthaki etiketi ile çıkıyor.

Sağ üstteki Nightwing ise Arkabahçe etiketiyle gelecek.

6 Beğeni

1000033556

Benim yakın zaman işlerinden Türkçe gözüyle görmek istediğim bunlar ve The Riddler var.

1 Beğeni

3 Beğeni
3 Beğeni

Umarım kutusunu da yaparlar. Geriye Clayface ve Catwoman kaldı.

4 Beğeni