Akira 3 baskıya girmiş sanırım. Zamanında 2.500 TL’ye ingilizce box seti satılıyordu. Almadığıma o kadar pişmanım ki…
John Byrne dönemi bitmiş oluyor bu cilt ile.
Güncel baskıların sırtlarına göre hazırlanmıştır demişler, eski baskıların boyutu uymuyor mu acaba? Onu tam anlayamadım.
İnstagram’dan cevap verdiler, eski baskılar gramaj farkından dolayı sığmayabilirmiş. Yeni baskılara göre yapmışlar kutuları.
Kutular pek matah değil. Conan var bende. Az zorlasan yırtılacak. 50 TL’ye satılan üründen bir şey beklememek gerek tabii. Yine de derli toplu duruyor kitaplar.
Aha lan kral gelmiş….
Eski baskılar için 2 kutu çıkmıştı, bende var. 3. kutu çıkmadı. Bir kere sordum yayınevine, yok yaw kutu mu vardı demişlerdi ![]()
Şu kutulardan bahsediyorsunuz sanırım. Ben yeni kutuya benim eski baskıları sığdırabileceğimi sanmıyorum. Yeni kutulara Marmara Çizgi’nin Marvel fasiküllerini doldurmaya karar verdim. Yürüyen Ölüler 1-16 mevcut kutularda durmaya devam edecek. Yeni kutuları sırtı dönük sergileyerek örtbas etmeyi planlıyorum.
Özel edisyon, 3 cildin birleşiminden oluşan bir cilt galiba.
Neon Genesis Evangelion mangasını Gerekli Şeyler’den görebilirmişiz.
Kaynak:
Akira 3. Cildi sipariş edip gönderimi yapılan oldu mu? Yarın siparişin 5. günü ama hala temin edilememiş.