Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Gülen adam ne zaman raflarda yerini alır acaba?

Selamlar,konudaki mesajları geriye doğru tarıyordum, bir yerde Absolute Planetaryden bahsettiğinizi gördüm. Basılacak mı böyle bir bilginiz var mı?

Ayrıca basılacağı bilinen Absolute edisyonlar var mı?

Gülen Adam JBC’nin sitesinde ön siparişe açılmış. Stok tarihi de 31 Ekim olarak gözüküyor.

Onu keşke basılsa minvalinde koymuştum. Basarlar mı bilmiyorum.

Anladım, yani daha önce Sandman’in Absolute versiyonu çıkacak mı diye sormuştum ancak olumsuz yanıt almıştım. Planetary’nin de çıkacağını zannetmiyorum. Keşke böyle bir şey görsek, tereddütsüz alırdım.

Sandman çok uzun değil mi absolute için

Omnibus basabilirler aslında ama söz konusu İthaki olunca ihtimal dahilinde olmadığını düşünüyorum…

images - 2020-10-21T163843.138

4 Beğeni

Sandman’in Absolute edisyonları DC tarafından basıldı. 5 Absolute dışında Absolute Overture ve Absolute Death gibi baskılar da yaptılar. Ben Absolute Sandman Vol 1’i aldım, koleksiyon şeklinde devamlarını da almak istiyordum aslında ama kur malum. Bir de İngilizce oluşu var tabi, Absolute edisyonların kazandırılması gerekiyor bence dilimize de. Absolute edisyonu elinize aldığınız zaman normal ciltler gerçekten oyuncak gibi kalıyor. Felix Kolleksiyon’un basacağı Absolute Edisyonlar için takipte olacağım ben.
Ertan Abiden aldığım bilgiye göre bu sene Absolute çıkmayacakmış JBC’den.
Umarım gelecek yıl dolu dolu Absoluteler ile geçer :slight_smile:
Bu arada Kara Ayna’nın Absolute edisyonundaki muhteşem performansı için Ertan abiye ve JBC’ye sevgilerimi iletiyorum :slight_smile:

3 Beğeni

Absolute’ın yanında keşke soft cover versiyonu da çıksaydı.

Ben bu sene gelecek diye biliyordum,kötü oldu…Seneye telafi ederler umarım.

Gerçekten çok maliyetli,girişmeyi düşündüm ama altından kalkamam diye vazgeçtim.Berserk deluxe baskılar var onları bile kur farkı yüzünden alamıyorum,siz en azından istediğiniz serinin ilk kitabını almışsınız…:sweat_smile:

Felix gümbür gümbür geliyor ama umarım aksilik çıkmaz.Hala net bir çıkış tarihi yok yıl bitmeden demişlerdi,bekliyoruz…

1 Beğeni

Felix’in Omnibus/Absolute üzerinden büyük iş yapabileceğini düşünüyorum. Umarım olur, umarım Absolute/Omnibus’lara doyarız, gönlümüzce alabiliriz. Bakarsınız Berserk’i de basarlar :smiley:

2 Beğeni

Umudu kestim artık,ilk 4 kitap yayınlandı sonra sanırım cinsellik ve vahşetten dolayı yasaklanma tarzı bir şey oldu yani devamının gelmesi pek mümkün değil…:confused:
Dediğiniz gibi olur umarım ve Felix omnibus / JBC absolute baskıları ile kaliteye doyarız. :smiley:

1 Beğeni

Türkiyedeki okurlar bu kaliteyi hak ediyor gerçekten. İnşallah öyle olur :slight_smile:

Vampir Avcısını geçen yıl, Gangsta’yı da yaz başında duyurmuşlardı sanırım. 50 cilt+ bir LN serisine nasıl girdiler anlamak güç. Muhtemelen 1-2 cilt desteklemek için okumaya çalışırım ama devam edemem sonrasında. :sweat_smile::joy: Gangsta’yı da hem popüler, hem az ciltli çabuk güncele gelip yeni ciltleri Japonya’da da yavaş basılıyor diye basıyorlar ama serinin yazarı hasta ittire kaktıra gidiyor seri biter mi belli değil; ona da bulaşmak istemiyorum ama bakalım destek amaçlı alırım gibi. İkisini de görünce “peh”lemiştim. :confused: Kısa, tamamlanmış güzel bir sürü seri var bıktım artık manga yayıncılarının bitmeyen serileri basıp durmasından. :roll_eyes: Hoş kısa seri yapanı da kafasına eserse cilt basıyor sonuçta yine bitmiyorlar yıllarca benimki de laf. :upside_down_face:

1 Beğeni

Yıl oldu 2020 hala Naruto,One Piece,Bleach tamamlanmadı…Ben o yüzden yorum yapmaktan kaçınıyorum.:smiley:
Vampir Avcısını buraya atmıştım alacaktım ama 90 tl üzeri kargo bedava sitelerinde,kargo parası ödemeyeyim diye almadım.Denk gelirsem başka sitede alacağım.Manga konusunda ise gerçekten haddinden fazla gerideyiz en basiti Berserk 4 cilt basılıp yasaklandı ve koca VAGABOND hala basılmadı ki bu ikisi sadece örnek,daha o kadar çok kaliteli manga var ki…O yüzden var olsun online manga okuma siteleri diyorum! :hanci:

2 Beğeni

Keşke Urasawa mangaları basılsa.

Keşke basılsa,ben dayanamayıp dijital olarak indirdim 20th Century Boys serisini, kısmetse yıl sonu başlayacağım,zaten çıksa da tamamlanması yıllar bulacağı için başka çare yok sanırım.

Manga’dan pek anlamıyorum ancak Berserk ve Crying Freeman’i gözüme kestirdim, yavaş yavaş toplayacağım bir ara. Çelik Simyacı’ya da arada gözüm gidiyor ama hiç fırsatım olmadı.

Ben de kısmetse seneye bu fıstıkları alacağım,dolar 10 olmazsa tabi.:sweat_smile:

6 Beğeni

Hazır lafı geçmişken Inoue Vagabond’u bitirdi mi? Yıllar oldu herhalde bakmayalı. En son bi ara verildi kaldı öyle bende. Bu arada bizim avare samurayın kitabı varmış bugün öğrendim.