Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

5 senedir sayı çıkmıyor, bitip bitmeyeceği de belli değil.

2 Beğeni

Hocam zaten Op, Naruto, Bleach falan ben hayatımda hayran çevirisinde bile okumadım ki bir de satın alarak okuyayım. :sweat_smile::joy: Hani resmi ekitap olsa, yer sıkıntısı olmadan yayıncı/yazar desteklenir fakat kitap falan da okuyunca yer sıkıntısı yüzünden ve bitmeyen seri alerjimden girmiyorum (shounen manga da sevmem zaten de). :woman_shrugging: Evet ön sipariş açtılar ön siparişe özel farklılıklarla, bu güzel bir şey de kargo pahalı cidden. Geçen sene Made in Abyss’in ilk cildini almıştım ön siparişten 3-5 lira falandı kargo. :sweat_smile: Ama sonrasındaki diğer sitelere gelme sürecindeki sarkıtmaları hoşuma gitmiyor. :expressionless: Berserk davalık olmasaydı güncele bayağı yaklaşırdık ama umudumu kestim ben. Çok da sevdiğim bir seriydi gelse arşivlerim onu. Keza Vagabond ve birkaç seriye iltimas geçmek isterdim ama yoklar. :sweat_smile: Umarım ileride Vagabond falan gelirse omnibus tarzı genişletilmiş baskı vs. çıkarırlar da alması kolay olur en azından. :nerd_face: O siteler yasal değil ama bildiğimiz üzere; resmi işleri konuşalım burada en azından. :upside_down_face:

Bu baskılara içim gidiyor ama o kadar pahalı ki. :pleading_face: Hellsing’e de böyle bir şeyler yapıyordu sanki Dark Horse dimi? :thinking:

Crying Freeman haricindeki iki seriye keyifim çok güzel seriler. Gerçi ikisi de anlatı yönünden oldukça farklı, bunu belirteyim. CF benim de listemde ama ondan önce Türkçede de basılan Yalnız Kurt ve Yavrusu’nu öneririm (yazar aynı çizer farklı). En sevdiğim serilerden birisidir; bitecektir Türkçede de diye öneriyorum yani o umutla… :joy:

1 Beğeni

Evet Dark Horse. :hanci:

1 Beğeni

1 adet gönderi şu konuya taşındı: Çizgi Roman Okurları Cemiyeti

Planetary okuyan var mı? Nasıl bir çizgi roman? Hikayesi, çizimleri vb. ? :slight_smile:

1 Beğeni

Zamanında okuduğumda çok beğenmiştim, 2000’li yıllarda eisner başta olmak üzere birçok kategoride ödülleri silip süpüren bir seri. Dilimize maalesef geç kazandırılan “kaliteli - özgün” serilerden. Gizem - gerilim - okültizm gibi türlere ilginiz varsa kesinlikle tavsiye ederim :pray:
Ayrıca çevremde okuyupta beğenmeyene rastlamadım :slightly_smiling_face:
İthaki son zamanlarda gerçekten çizgi/grafik roman konusunda harika işler çıkartıyor.

5 Beğeni

Umarım Sandman’ı hemen tamamlayıp kutulu şekilde aynı Vaiz gibi basarlar…
Sırf kutulu almak için bekletiyorum seriyi.:no_mouth:

2 Beğeni

Keşke ben de bekletseydim. Kutudan değil de, sırtların birinde Vertigo, birinde DC Black Label yazıyor. Çok çirkin bir görüntü oluşuyor.

2 Beğeni

Devam kitapların uyumsuz olması cidden çok kötü oluyor.Ne zaman bu aklıma gelse,Sanderson’un devam kitaplarının ‘raflara sığmıyor’ diye küçücük basılmasına aklıma geliyor,hayıflanıyorum…:sweat_smile:

Dövüş Kulübü 3’ü satın aldım. Dövüş Kulübü 2’den 1/2 cm kadar farklı boyutu. İnsan “neden?” diye düşünmeden edemiyor.

Şu uyarıyı yapayım, ben zamanında Vaiz’in kutulu versiyonunu almıştım. Kutulu versiyonda gelen ilk cilt Vertigo, diğerleri Black Label logoluydu. Yani ellerinde Vertigo logolu kalan ciltleri kutuluya koyuyorlar.

3 Beğeni

6 Beğeni

Bu üzdü ama en azından haber vermeleri güzel bir şey.

3 Beğeni

Yabani dergi BK özel sayısı çıktı. Mart 2017’den sonra ne yazık ki devam edememişti dergi. Kendi adıma ilk sayısından beri takip ettiğim bir seriydi. Bence konsept olarak da çok iyi bir dergiydi. Neyse ki bundan sonra bir aksilik olmazsa en azından yılda ir yeni sayısını göreceğiz gibi duruyor. Yine de Devrim Kunter’in sosyal medya hesapları dışında pek tanıtımını görmemek üzücü.

4 Beğeni

Bu niye bu kadar ucuz? Hardcover baskı değil mi acaba?

Enazından erkenden haber vermeleri iyi oldu. Eksiklerim vardı ara ara alıyordum. Bu sayede zam görmeden almış olduk.

2 Beğeni

Bu sert kapaklı değil. Hardcover baskı 150 adet basıldı ve 150 lira. Devrim Kunter’in twitter veya instagram hesabına dm atarak sorabilirsiniz. Ben öyle aldım ama ptt kargo 5 gündür getiremedi. Yarın dağıtıma çıkararılar umarım.

https://twitter.com/devrimkunter?s=09

2 Beğeni

Oldboy 3-4 bandrol alındı.

7 Beğeni