Baskı kalitesi, kapak malzemesi vb gibi konuları bilmem de From Hell’i ne yapıp ne edip okuyun arkadaşlar.
Her iki kapakta güzel duruyor,seçemedim.
Çeviriye başladık bile
Peki, Three Joker’e özel bir kutu set falan düşünüyor musunuz? Bir de varyantların hepsi basılacak mı?
Keşke ciltli olsa…
Kutu belki, variantlar muhtemelen
Bende iki soru sormak istiyorum. “Kıyamet Saati” tahmini ne zaman basılır ve fasikül haricinde basılmayacak mı ? Çok teşekkür ediyorum.
Merhaba,
Kıyamet Saati basıma hazır, sadece son okuma yapmam gerekiyor. Muhtemelen Harleen ile birlikte Aralık ortası çıkartacağız.
Cilt düşünmüyoruz. Bunun nedeni çok kalın olması ve fiyatının çok yüksek olması. Fasiküller tükendiğinde eğer hala büyük bir talep versa düşünebiliriz ama dediğim gibi pek olası değil.
Sevgiler
Hep birlikte okurum diye ilk cildi okumamıştım. Black Label olayı çok iyi. Kısacık ve insanı bıktırmıyor.
https://www.cizgiromansepeti.com/urun/uncanny-x-force-cilt-1/
https://www.cizgiromansepeti.com/urun/olumsuz-iron-fist-cilt-01/
Moore gerçekten yaşayan bir efsane,ama üzücü bir şekilde 2021’e giriyoruz hala bir babayiğit çıkıp adamın 10 yıl uğraşıp yazdığı Jerusalem’i basmadı…İngilizcesi ağır kaçar diye alamıyorum da,bir umut bekliyorum.Belki bu mesajı gören bir yetkili olur…
Geçenlerde İthaki’ye Jerusalem’i sordum. Cevap olarak basmayı düşünmediklerini belirtmişlerdi. Her anlamda bu kadar kıymetli bir eseri neden kimse dilimize çevirmedi anlamak gerçekten güç
Sanırım Amazon’dan Promethea’lar la birlikte siparişi vereceğim.
Jerusalem Ankara Goril Çizgi Roman’da vardı en son baktığımda.
Yok, bence hiç güç değil anlamak.
Alt tarafı 1200 küsür sayfalık, İngiliz anarşist okuması. James Joyce ve Thomas Pnychon seviyesi post-modernlik, bir de üstüne Alan Moore deliliği.
Soru şu: Kim okuyacak?
İthaki basmayı denedi bir keresinde böyle teknik bir kitabı, Cebirci. Ülkede okuyan sayısı 15’i geçmez. Okuyup anlayanı hiç söylemiyorum.
Cebirci ile Jerusalem’i kıyaslamak doğru değil bence.
Okültzm, post modern, Alan Moore severler.
Doğru bir reklamla tanıtımla güçlü bir yayınevi neden basmasın, elbet cebirci’den daha çok okunur.
Cebirci gibi sizin deyiminizle okuması güç bir eseri okuyan sayısı 15’i geçmiyorsa yayınevinin pazarlama hatası yüzünden okurlar yüzünden değil diye düşünüyorum. Eser ne kadar kompleks, ağır olursa olsun doğru hamlelerle zaten bir şekilde kitlesine ulaşır. İş okurlardan ziyade yayınevinde bitiyor.