Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Aralık’ta çıksa şu Matteo. :((

1 Beğeni

Bu yıl çıkmayacak sanırım ben umudu iyice kestim. From Hell’i de görünce bir an özel baskısı sandım, zamanında fazladan para vermemek için almamıştım ama maşallah sahaflarda 1500 tlye çıkmış fiyatları…

Gibratları ben de bekliyorum. Umarım Aralıkta çıkar en geç. From Hell benim de pişmanlığım. Pahalı geldi almadık. Şimdi alamıyoruz.

1 Beğeni

Özel baskı konusunu sordum ve aşağıdaki cevabı aldım. Yalnız şöyle bir durum var, önceki limitli özel koleksiyon baskısıydı. İlk baskıda satın alanlar için pek hoş olmayabilir.

2 Beğeni

Genelde Alan Moore imzası olan çizgi romanları alıyorum. Ben de özel baskısını kaçırdığım için normal edisyonu almamıştım. Özel baskı deri cilt mi çıkmıştı.

Sonradan Ekleme: Biraz araştırdım, galiba 3 farklı edisyon çıkmış.

Karton kapak
Sert kapak
ve 111 adet sınırlı sertifikalı, numaralı deri cilt

4 Beğeni

Sert kapak diye bir 3. edisyonun olduğunu bilmiyordum. Fotoğrafı varsa gönderir misiniz? Ben bulamadım da :smiley:

Şunu sert kapak baskı zannettim ama başka yerde bulamadım. Sert kapak yok galiba.

1 Beğeni

Evet karton gibi duruyor. Muhtemelen 2 edisyon sunulmuş.

1 Beğeni

Habibi’nin falan özel baskısı 300’e bulunabiliyorken uzun zamandır, From Hell neden 1500’e fırladı anlam veremiyorum dediğiniz gibi benimde gönül yaram o baskı…

@MeanMachine Bu gerçek mi? Ne olur gerçek de! :pleading_face:
Ben sorduğumda böyle birşey olmayacağını söylemişlerdi acaba o özel baskının aynısını cidden yaparlar mı yine, bu sefer çıkar çıkmaz alırım hiç bekletmem.

Hayır işin garibi ingilizce ciltli baskıyı almayı planlıyordum, bu mesajınız harika oldu.:grin::skull:

@alper Evet sadece 2 baskısı var birisi ince kapak diğeri o müthiş ciltli özel baskı.

3 Beğeni

Ben yayınevinin Instagram hesabının yalancısıyım :grimacing: Bekleyip göreceğiz. Yayınevi uzun zamandır ‘gelecek Flaneur kitaplığı’ diyerek birçok eser paylaşıyor, hiçbirini göremedik henüz. Bu da arada gümbürtüye gitmez umarım.

1 Beğeni

4 Beğeni

Eh, diyecek bir şey bulamadım. Benim sorumu yanlış anlamışlar o halde. Üzdü :confused:

1 Beğeni

Burada evet demişler, sonra maalesef demişler. Sanırım yanlışlıkla evet dediler. :((

1 Beğeni

Muhtemelen dediğiniz gibi oldu. Aslında böyle baskılara talep çok. Keşke yayınevleri alternatif olarak sunsa.

1 Beğeni

Dua zinciri başlatalım. Erteleyiş’in yeni baskısını ve bunu uzun zamandır bekliyorum.

Deri ciltli özel baskı bende yok(olmasını da çok isterim) ancak bence basılmamalı, 111 limitli deyip 2. baskıyı çıkarmak çok daha yanlış çünkü.

Şuan ön siparişte ve hemen en çok satanlar kısmında birinci sıraya yerleşmiş. @JBC Acaba bu kitap ile ilgili bir planlamanız var mı? :slightly_smiling_face:

5 Beğeni

Instagram’da bu konuda sorulan soruya şöyle cevap vermişlerdi… Sabırsızlıkla bekliyoruz biz de…

7 Beğeni

Bence Jbc Yayıncılığa Batman ve Joker hakkında basılacak mı diye soru sormak gereksiz:)

4 Beğeni

Bu kapağı nedense beğenmedim. Şu daha güzel bence;

resim

4 Beğeni