Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Bu serileri yeteri kadar ilgi görmedikleri için bırakmışlar. Superman’de ilgi çekmiyorsa artık ne diyim!

Superman okumak benim pek ilgimi çekmiyor dürüst olmak gerekirse, adam o kadar güçlü ki ilgi çekiciliği azalıyor. Ben biraz daha orta halli kahramanları seviyorum açıkçası. :grin:

1 Beğeni

Kara karga’nın yeni grafik romanı

5 Beğeni

Vay be Kara Karga çok hızlı çıktı :smiley: . Daha yeni aldım son çıkanları.

1 Beğeni

100 TL’den aşağı olmaz bu da.

@Jeeundo her ay 1 tane yeni grafik / çizgi roman çıkarıyorlar :smiley:

2 Beğeni

Marmara Çizgi’den Rick and Morty 29-30-31-32 çıkmış.

6 Beğeni

Ben 1, 2, 3, 4, 5 ve 6 çıktığı zaman almıştım gerisini alamadım.Fasikül şeklinde olunca fiyatı fazla geldi.Keşke tek ciltte falan basılmış olsa… :confused:

2 Beğeni

Cilt gelmeyecek denmişti daha önce ama karar değiştirirler mi bilemiyorum. Ben de one shot hikaye dışında fasikül almıyorum. Cilt almak daha makul geliyor.

Cilt gelmeyecek dendi ki bu saatten sonra da gelmez sanırım.
İşin kötüsü sabah siteden sipariş geçmiştim eksik sayıları, şimdi yeni sayıların eklendiğini görüyorum. :face_with_raised_eyebrow:

8. Felaket

5 Beğeni

Alfa bayağı hızlı. Tak tak bastılar. 2 albüm kaldı. Şubat’ta tamamlayacaklarını düşünüyorum.

1 Beğeni

Merhaba,

Rick and Morty’nin fasikül şeklinde bastığımız serisi ayrıca cilt olarak çıkmayacak. Cilt olarak düşündüğümüz başka maceraları var, Turşu Rick ve Diğer Hikâyeler bunlardan biriydi :slight_smile:

Rick and Morty serisinin bir güzelliği de çoğu fasikülün one shot olması, 32 fasikülün içinde yanılmıyorsam birbirini takip eden yalnızca 4 fasikül var. Bir şans verirseniz pişman olmazsınız bence.

16 Beğeni

Merhaba, öncelikle forumumuza hoş geldiniz :hugs:
Saga’lar ve Moonstress’in devam ciltleri heyecanla beklenmekte :slightly_smiling_face:
2021 senesi umarım Marmara için bağımsız seriler / eserler açısından dolu dolu geçer. Özledik :maple_leaf:

6 Beğeni

Hoş buldum, çok teşekkür ederim.

Bütün yayın kartelamızı devam ettirmek için çabalarımız sürüyor ancak yakın dönemde fasikül ve manga ağırlıklı gideceğiz. Saga’nın devam cildinin senenin bir noktasında mutlaka geleceğini söyleyebilirim.

7 Beğeni

Foruma hoşgeldiniz, bir soruda ben sorayım.Bu yıl içerisinde Saga harici bir özel baskı gelecek mi? :drooling_face:

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Gelecek :slight_smile:

5 Beğeni

Merhaba foruma hoşgeldiniz. Ben de genel olarak bir soru sorayım. Baskısı olmayan seri kitaplar mevcut. Örneğin Hawkeye 2. cildi gibi bunların tekrar baskı durumları nedir.

1 Beğeni

Merhaba foruma hoşgeldiniz. Manga demişken Miyazaki’nin Kaze no Tami no Nausicaa’sını basmayı düşünmez misiniz?

2 Beğeni

Hoşgeldiniz. Benim bir sorum yok, severek izliyoruz :smiley:

5 Beğeni