30 Ocak’ta
@Erdal_01 Hızlısınız valla Bende fiyatlarını yazayım bari normal kapaklar 30 TL varyant kapaklar 42.50 TL
Varyantlar pahalı olmuş sanki biraz. İndirim de olmadığı düşünülürse
Batman lanet serisi ile aynı fiyattalar sanırım normaller onda da 30 TL idi varyant kapakları hatırlamadım ama onlarda bu fiyatta olması lazımdı aynı tutmuşlar fiyatları.
Lanetler 22.50 ve 30’du
Şimdi baktım onlarında normal kapak 30 olmuş. Piyasaya göre bakınca ve düz fasikül fiyatlarına bakınca tabiki bir şey diyemiyorum JBC’ye ama tüm kapakları almak istediğim için çok geliyor bana.
Benim hatam o zaman valla artan maliyetler ve geç yayınlamalarından kaynaklı bu fiyatların olması normal gibi.
Lanet 48 sayfa Harleen’ler 64 Sayfa. Biraz da mecburen kurdan dolayı artış oldu
Elimizden geldiği kadar uygun tutmaya çalıştık.
Sevgiler
Aynen sayfa sayısı arasında 1 fasikül var. Dediğim gibi piyasaya bakınca hiçbir şey diyemiyorum size haklısınız. Tüm kapakları almak isteyince çok geldi bana maalesef
Selamlar öncelikle
2 isteğim var sizlerden. Kargo ücretsiz sınırınızı düşürme imkanınız yok mudur acaba? Zira sizin kendi kitaplarınızı bile başka sitelerden almak zorunda kalıyorum 150ye tamamlanmadığı için.
Doomsday vardı bi noldu ona ?
Şu an için bir ayarlama maalesef düşünemiyoruz Zaten çoğu satış noktası bu seviyelere çekti mecburen. Belki ileride
Kıyamet Saati baskıya hazırlanıyor.
Sevgiler
Ana kapaklar candır.
Irredeemable Omnibus… Ozalit kontrolü… Bir anlamda köprüden önceki son çıkış… Biraz titiz davranıyoruz… Ama çok az kaldı… Hafta içi baskıya gireriz inşallah…
Ön Sipariş indirim fırsatını kaçırmayın
Takipte kalın…
Sosyal Medya Hesaplarımız…
Burada merak eden vardı; YKY, Superman, Action Comics ve Wonder Woman Rebirth serilerine devam etmeyecekmiş.
En son boyları kısaltılmıştı sanırım…Devam etmeyeceklerse serilere neden girişiyorlar anlam veremiyorum.
Özetle satar diye giriyorlar satmıyor. Niye satmıyor kısmını çözemedim.
Ben bundan sonra bunların bastığı hiçbir seriyi takip etmeyeceğim. Sadece one shot Superman ve DC ciltlerini alacağım. Hatta bundan sonra hiçbir seriyi tamamlanmadan satın almayı düşünmüyorum.
Action Comics ilgimi çektiği için alıyordum da kötü oldu devam etmemeleri. YKY ucuza satıyor ama bitirebildiği seri sayısı nedense çok az. İnşallah en azından Justice League Rebirth serisini bitirirler.
Bence güncele yakın basacağız diye basıyorlar fakat sonra satmayınca yarım kalıyor. New 52 Justice League’in ilk cildi 5 baskı yaptı yanılmıyorsam. Sebebi de iyi bir seri olması. Varsayımsal ve belki hatalı konuşuyor olabilirim fakat atıyorum Action Comics basılacağına Death Of Superman basılabilir, ya da Grant Morrison’un meşhur JLA serisine girseler belki daha çok satacak örneğin. Tabi burada nasıl bir satış stratejisi var veya DC’nin müdahelesi var mı benim bilmem mümkün değil.
Rebirth dünya çapında beklenen etkiyi yaratmadı. O yüzden DC de Rebirth basımlarını durdurabilirsiniz gibi bir şey demişti yanlış hatırlamıyorsam. Fakat aynı olayı New 52 Superman için de yaptıkları için benim gözümde çizgi roman alınmaması gereken yayınevleri arasına girdi. Şu ana kadar DC’de seri olarak sadece Justice League New 52 tamamlanabildi diye hatırlıyorum. Onu da DC filmleri yoğun olduğu için bastılar sanırım. Umarım DC Metal taraflarına bulaşmazlar da bari orayı rahat okuruz.
Bari tomasi’nin yazdigi seriyi bitirselerdi üzüldüm açıkçası. Tüm yayinevleri serileri iptal etmeye başladı bir okuyucu olarak bu durum canımı çok sıkmaya başladı artık. Bundan sonra seri tamamlanmadıkça yeni seriye girişmem ben