Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Ben mangası sanmıştım.

1 Beğeni

Komik Şeyler’ den daha çok roman gelecek. Çizgi roman da cabası.

6 Beğeni

Manga uyarlaması yok ki PB’nin.

Hartlepool Maymunu basılmayacak mı bundan önce? Yoksa iptal mi edildi?

Yetişirse ikisi birlikte basılacak. Hayır iptal edilmedi.

1 Beğeni

Dükkan’da Yıldıray Çınar’dan ıslak imzalı Amazing Fantasy #15 ve Immortal Hulk Cilt 1 varyantları satışta. Hepsinin 25’er adet limiti var.

İlgiliere duyurulur :slight_smile:

6 Beğeni

Ben var sanıyordum. :confused:

1 Beğeni
10 Beğeni

İnstagramda gördüğüm gibi siparişi verdim 3 dakika olmuştu sanırım gönderi paylaşılalı.İmzalı hallerini girmenizi bekliyordum ben de 1 aydır.

1 Beğeni

Merhaba, yakalamışken bir soru sorayım. Sosyal medyadan bir kaç defa sordum ama yanıt gelmedi. Secret Empire 2 ile ilgili bir gelişme var mı? 1. cilt aralık 2019’da çıkmıştı. 2020 bitmeden kavuşuruz diye umuyordum. Çok gecikti.

Merhaba, daha önce de belirtmiştim, yakın dönemde fasikül ve mangaya ağırlık vereceğiz. Gizli İmparatorluk bu yılın yayın planında mevcut.

1 Beğeni

Büyük ihtimalle Trinity de yarım kalacak. Acaba niye ikinci cildi çıkarıyorlar? Garip.

Daha da yarım bırakmak için

Rebirth serisinden başka hangi seriyi yarım bıraktı YKY? Dc yarım bırakabilirsiniz satışlar bizi de memnun etmedi falan demişti Ertan abi YKY yarım bıraktı mı bilmiyorum.

1 Beğeni

Şu ana kadar bir tek Justice League New 52 tamamlayabildi YKY. Superman Action Comics New 52 yarım kaldı, Superman/Wonder Woman yarım kaldı. Rebirth serilerinin geleceği hala belirsiz. Fiyat konusunda en iyi yayınevi olsa da devamlılık konusunda bence sınıfta kalıyorlar.

2 Beğeni

Bir de eski hiçbir seriyi veya tek ciltlk mükemmel Superman hikayelerini basmıyorlar bu üzüyor beni çok.Luthor’u basmalarına şaşırdım bastıklarına göre eski bir hikaye sonuçta acaba JBC biz Joker’i bastık siz de Luthor’u basın bari falan mı dedi bilmiyorum.

All-Star Superman ve Superman Secret Identity kitaplarını da basacaklar.

2 Beğeni

Kasvet Ulu yazdı, Eren Ersoy çizdi. Gerçek anlamda yerli bir bilimkurgu, cyberpunk bir öykü. 2021 boyunca her ay Lemur Dergi’de yayında.

İlk iki sayıyı okumak için:

8 Beğeni

Çok sevindim bunu duyduğuma.O cümleyi yazarken bile aklımdan All-Star Superman geçiyordu.Basacaklarının haberini mi verdiler yoksa baskı için sıra alındı da öyle mi gördünüz?

Sene başında yayınlayacakları kitapların bir listesini yayınlamışlardı. Orada yazıyordu.

2 Beğeni