Yazardan Türkçe baskıya dair ufak bir duyuru:
https://www.instagram.com/p/CLUeOAMnc_8/?igshid=hi412wkainuh
Yazardan Türkçe baskıya dair ufak bir duyuru:
https://www.instagram.com/p/CLUeOAMnc_8/?igshid=hi412wkainuh
Elim ayağım titriyor, Bang neler yapıyor böyle…Yabancı yazarların Türk okuyuculara yönelik böyle açıklamalar yapması beni çok mutlu ediyor.Şu video sonrası Bang’dan daha çok umutluyum.
ÖDÜLLÜ ÇİZİM YARIŞMAMIZ BAŞLADI!
Çok Değerli Komikşeyler & Bang! Çizgi Okuyucuları,
Çok kısa bir zaman içerisinde sizi yine olağanüstü bir yolculuğa davet ediyor olacağız. Sadece Japonya’nın değil dünyanın her yerinde büyük bir beğeni ve ilgi ile okunan Yoşikazu Takeuçi’nin kült eseri “Perfect Blue: Mükemmel Başkalaşım” eserini Türkçe’ye kazandırmanın gururu içerisindeyiz.
Bu psikolojik gerilim türünün nadide örneğini yayına hazırlarken bir de sürprizimiz olsun istedik.
Son bir yıldır malum şartlardan dolayı evlerimizden çıkamıyoruz. Hayatımızda bizi heyecanlandıran çok az şey var. Bu dönemde sizlerin yüzünü güldürebilmek ve sizi heyecanlandırabilmek için farklı yöntemler bulmaya çalışıyoruz. Bu kez de sizlerin içinde veya yakın çevrenizde çizim yeteneğine güvenen dostlarımızı bu olağanüstü esere katkı vermeye çağırıyoruz.
“Perfect Blue: Mükemmel Başkalaşım” kitabının kapak ve iç çizimlerini gelin birlikte hazırlayalım. Sizler çalışmalarınızı bize yollayın, biz de değerli Yoşikazu Takeuçi ile birlikte bu müthiş eseri resimlendirecek yeteneği seçelim.
Bu prestijli kitabın bir parçası olmak isteyen tüm dostlarımızı Yoşikazu Takeuçi’nin mesajını dinlemek ve başvuru koşullarının detaylarını öğrenmek üzere blog yazımıza bekliyoruz. Bio’daki linkten yarışmamız hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz!
(Manga değil evet ama haberi başta buraya paylaşılınca devamını buraya atayım dedim.)
(düzenleme: Instagram’daki haberin benden yarım saat önce paylaşıldığını şimdi fark ettim. Kusura bakmayın.)
Bu daha başlangıç, öyle güzel eserler gelecek ki Komik Şeyler’den
Yarışmaya girecek varsa eğer yarışma şartları burada.
Scarlet Witch çok çabuk 2. baskı yapmış. İlginç
Scarlet Witch hızlı devam ediyor, Gambit bitti ve en önemlisi Injustice 2’nin devamı gelebildi. Sevinç içerisindeyim şu an
Çok fazla seriye başlayıp devamı gelmediği için bir yılı aşkın süredir çizgi düşler’e bulaşmıyordum ancak bu sw atağından sonra sağlam bir alışveriş yapacağım gibi gözüküyor 🥲
Etiketleri uçurmazlar umarım Star Wars çizgi romanlarına başlamak istiyordum bu Cumhuriyet Çağından önce okumamız gereken var mı genel film ve animasyonları izlediğimden evrene hakimliğim var bir miktar.
Ana akım bastıkları bir tek Injustice çok ilerledi herhalde o da iyi sattı Star Wars da iyi satıyor sanırım bir ara hızlı ilerliyorlardı.Rebirth’de yarım bıraktıkları üzüyor ama.
Gambiti bu kadar hızlı cikarmalari şu anda en çok sasirdigim olay
Ben de ilk ciltte kalmasını bekliyordum.
Rebirth’ü herkes yarım bıraktı ama yıllardır gelmeyen Black Panther ve Green Arrow ciltleri baya üzmüştü beni
Benimde öyle galiba seri tamamlandı artık gönül rahatlığı ile alabilirim
Rebirth serisini herkes bırakmadı ve DC tarafından isterseniz bırakın denmeden çok önce bıraktılar zaten yeni cilt gelecek mi diye soranları İnstagram’dan engellemeleri ayrıca komikti.
Keyifli okumalar, saklamalar
Marmara Çizgi’den imzalı yerli çizgi romanlar için ön siparişler açıldı.
X-Men grubundan şu ciltler yeniden basılır mı acaba?
1-Mesih Komplexi (Sıfır olarak bulunmuyorlar.)
2- Astonishing X-Men (Özellikle ikinci cilt: Tehlikeli)
Now! dönemi Uncanny ve All-New serilerinin eksikleri basılacak ancak bu yazdıklarınızı tekrar basmayı düşünmüyoruz.