Conan’ın yeni sayıları ne zaman çıkacak?
Basılsa iyi olurdu ancak yapacak bir şey yok.
O kadar güzeller ki, yakında Presstij 'den geliyorlar
Folklords 'u zamanında ingilizce olarak okumuştum, forumda da paylaşmıştım. Okuması keyifli, güzel kurgusuyla da kaliteli bir fantastik çizgi roman. Çizimler de harika

Kesinlikle tavsiye ediyorum. Boom’un en iyi işlerinden.
Ben çizgi romanları takip edemiyorum. Marvel ve Dc dışındaki bağımsız, popüler, kült serileri listeleyen bir başlık olsa varsa link gösterirseniz sevinirim.
Forumda bağımsız seriler, eserler için başlık yok diye biliyorum. Rahat bir zamanda açmayı planlıyorum Rehber niteliğinde faydalı da olur.
Goodreads’de graphic novel listeleri var bakabilirsiniz. Başlangıç için öneri de yapabilirim.
Bu konuda önerilerinizi bende beklerim. Fırsat buldukça ve gördükçe alıp okumaya çalışıyorum bağımsız işleri.
Bunun üstüne Grass Kings’i basarlarsa bu iş tamamdır.
Kış Askeri’nin yeniden baskı yapma olasılığı nedir?
Tam atmak için girmiştim, benden hızlı çıktın. Sonunda, uzun bir aradan sonra Flaneur’dan bir özel baskı…
Bu eser 2. baskı olacak değil mi?
Bütün Atlar Kaybetmeye Koşar değil mi bu?
Evet tekrar basım olacak.
Evet, Bütün Atlar Kaybetmeye Koşar.
Kapaktaki Irredeemable yazısını çevirmelerine pek gerek yokmuş ama cilt harika duruyor.
Katılıyorum, keşke kapakta Irredeemable şeklinde orijinal adıyla kalsaydı, orijinal isimlerin değiştirilmesini pek sevmiyorum…
@Salamander @Who_Sametto fark ettiyseniz kapak şömizli. Emin değilim yanlış hatırlıyor da olabilirim ama “Okurların bir kısmı Türkçe bir kısmı İngilizce olsun istiyor bu yüzden şömizli çıkarıyoruz şömizde Türkçe kapakta İngilizce isim yazacak isteyen istediğini kullansın” şeklinde bir açıklama yapmışlardı. Biraz aradım ama bulamadım.
Burada isim Irredeemable görünüyor mesela. Bu da dediğimi destekler.