UPS ile göndermişler galiba. Dün SMS geldi.
Oyle bir şey yapmadık…
Kargolar Pazartesiden itibaren ya Yurtiçi Ya da MNG Kargo ile gelecek…
Evet Samet bey… Şömizi parçalarına ayırıp orijinal kapağı ile kullanabilirsiniz… Bizlik bir sıkıntı olmaz… Herkesin zevkine hitap edelim dedik…
Umarım yurtiçi ile gönderirsiniz, mng ile gelirse 1 hafta ulaşmaz bana…
Ben ikisinde de memnunum.
Manara’nın okuduğum eserleri tamamen çizim odaklı konu namına pek de albenisi olmayan şeylerdi. Çizimler tek başına okutuyor gerçi. Acaba bu nasıl?
Bazen sırf bu yüzden okuduğum çizgi romanlar oluyor. Biraz beklentiyle alakalı, bence beğenirsiniz, hele ki diğer eserlerinden çizimlerine alışıksanız.
Fiyatın da etkisi olacak buna kaç sayfa baskı kalitesi nasıl ve etiketi kaç TL bunlar benim için önemli etkenler.
Folklords sert kapak olacakmış ve sadece çizgi roman dükkanlarına dağıtılacakmış.
Yabancı Yayınları böyle bir çizgi roman çıkarmış. Goodreads’te 5190 oyu ve 4.12 puanı var bence gayet iyi. (umarım bu başlık altında bu çizgi roman daha önce paylaşılmamıştır, eğer paylaşıldıysa özür dilerim)
WE3’ü görünce çok sevdin. Darısı Sweet Tooth’un başına. Hazır dizisi de çekilyor. Duy sesimi İthaki.
Baya komik bi durum. Geçen gün sordum ne zaman devam edecek diye. Devam edecek ama net bir tarih vermek zor demişlerdi. Şimdi ise basıyorlar. Ya sosyal medya ile iletişim kuranların işlerle ilgili bilgisi kısıtlı ya da yayınevleri ani kararlarla iş yapıyor.
Büyük bir ihtimalle aksilik yaşanır da gecikir falan diye net tarih vermekten kaçınıyolar ki bence böylesi daha iyi. Jbc doomsday clock için ağustos three jokers için ocak demişti mart oldu hala bekliyoruz.
Avatar cilt 2 geliyorsa, dragon balla 2 de gelir umarım. Sonuçta dragon ball avatar ile aynı zamanda çıkmıştı
Hala net bir tarih yok ön okuma yapıldığını göstermişler. Belki matbaadan 1 ay sonra gelecek bilinmiyor yine.
@bookershock @Yuso4656 evet haklısınız aksilik olunca kötü oluyor. Ama 2021’in başında soran biri olarak en azından ilk yarısında gelir diye bir şey söylemelerini beklerdim. Net tarih veremeyince insan ‘acaba çok mu uzakta’ falan diye düşünüyor.
Kesinlikle haklısınız. Üstelik 29 Ekimde
Doomsday clock ve gelecek diğer çizgi romanlar duyurusunda , bundan sonra bir erteleme olmayacak da demişlerdi ilan edilen çizgi romanlar için.