Şirket sonuçta hepsi paranın derdinde. Önlerine taş koyan da yok, sömürsün dursunlar.
Paylaşıldı mı bilmiyorum. Yenilere bakarken gördüm.
@Arqonquin yanlış yere yazmışım. Sana zahmet bir yeni çizgiroman haberlerine taşısan
@SJack teşekkürler
Cap America’nın ölümü kaç limitli acaba
Sonunda BERLİN! Geçen hafta alsam mı diyordum, eğer alsaydım bir hayli üzülürdüm.Çok sevindim Türkçe çıkmasına. Haber için teşekkürler.
Biraz tuzlu gibi emin olamadım
Captain America’nın Ölümü Sert Kapaklı Özel Edisyon 440 sayfa gözüküyor, seviyorum böyle kalın çizgi romanları ama alır mıyım? Emin değilim.
@Yuso4656 Berlin İngilizce hardcover baskısı ortalama 300-350 tlye geliyor, 180 tl olması bana makul geldi, 150 olsaydı daha iyiydi tabi.Captain America ise 240 tl ile farklı bir tercih olmuş.
Yine aylık rızkımı yatıracağım çizgiromana belli.
Ben 250 e Uzumaki alıcam daha karlı bence şu an.
Kaç limitli olacak ona da bağlı Moon Knight hızlı tükenmişti ama Saga gibi çok basıldıysa tükenmez bile.
Ek olarak Presstij’de var… 3-4 aydır çizgi roman harici fazla kitap alamıyorum, cüzdanı hortumluyorlar…
@Yuso4656 Biraz bekle istersen fiyatı normalde 15 dolar 2-3 aydır 20’ye çıktı.Kargo için 5/10 dolarlık kupon alabilirsen 150 tlye falan alabilirsin Uzumaki’yi, 15 iken almadım, fiyatının düşmesini bekliyorum.
@Anita Çok güzel oldu.
Gerekli Şeylerin özel baskısını alıcam.
Evet, benim de Prestij’den istediğim 2 kitap var. Ben de almadım onları henüz. Elimde çok kitap var ama çizgi romanları arttırmak istiyorum.
500’er adet basılmış ikisi de…
Batıyorlar ama dükkan açmayı da ihmal etmiyorlar
The Death of Captain America, yurtdışında Omnibus olarak geçiyor.
Yabancılarda, 17 Ağustos 2021’de ‘new printing’ şekilde tekrar basılacakmış.
Ölçüleri 16x24 imiş gönül isterdi orijinal boyda olsun.Bir de şömizsizmiş Vision ve Saga’da gördüğümüz bir cilt olacak gibi.
Büyük ihtimal öyle olacak, orijinal boyutları yanlış bakmadıysam 19,3 x 28, orijinal boyutlarda olsa tadından yenmezdi ama şu sıralar hep dediğim gibi buna da şükür…
İkisine de alacağım. Presstij stoklara eklerse, Folklore ile birlikte alacağım.
Presstij stoklara ekledi.
Captain America’nın fiyatı can yakmasaydı daha iyi olabilirdi…
@Yuso4656 Erken davranmışlar.