Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Şirket sonuçta hepsi paranın derdinde. Önlerine taş koyan da yok, sömürsün dursunlar.

1 Beğeni

Paylaşıldı mı bilmiyorum. Yenilere bakarken gördüm.

@Arqonquin yanlış yere yazmışım. Sana zahmet bir yeni çizgiroman haberlerine taşısan :slightly_smiling_face:

@SJack teşekkürler :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

https://dukkan.marmaracizgi.com.tr/captain-americanin-olumu-ozel-edisyon

https://dukkan.marmaracizgi.com.tr/berlin-ozel-edisyon

15 Beğeni

Cap America’nın ölümü kaç limitli acaba

Sonunda BERLİN! Geçen hafta alsam mı diyordum, eğer alsaydım bir hayli üzülürdüm.Çok sevindim Türkçe çıkmasına. :partying_face: Haber için teşekkürler. :relaxed:

3 Beğeni

Biraz tuzlu gibi emin olamadım :confused:

Captain America’nın Ölümü Sert Kapaklı Özel Edisyon 440 sayfa gözüküyor, seviyorum böyle kalın çizgi romanları ama alır mıyım? Emin değilim. :thinking:

@Yuso4656 Berlin İngilizce hardcover baskısı ortalama 300-350 tlye geliyor, 180 tl olması bana makul geldi, 150 olsaydı daha iyiydi tabi.Captain America ise 240 tl ile farklı bir tercih olmuş. :hushed:

2 Beğeni

Yine aylık rızkımı yatıracağım çizgiromana belli.

1 Beğeni

Ben 250 e Uzumaki alıcam daha karlı bence şu an.

Kaç limitli olacak ona da bağlı Moon Knight hızlı tükenmişti ama Saga gibi çok basıldıysa tükenmez bile.

1 Beğeni

Ek olarak Presstij’de var… :confused: 3-4 aydır çizgi roman harici fazla kitap alamıyorum, cüzdanı hortumluyorlar…

@Yuso4656 Biraz bekle istersen fiyatı normalde 15 dolar 2-3 aydır 20’ye çıktı.Kargo için 5/10 dolarlık kupon alabilirsen 150 tlye falan alabilirsin Uzumaki’yi, 15 iken almadım, fiyatının düşmesini bekliyorum.

@Anita Çok güzel oldu. :drooling_face:

3 Beğeni

Gerekli Şeylerin özel baskısını alıcam.

1 Beğeni

Evet, benim de Prestij’den istediğim 2 kitap var. Ben de almadım onları henüz. Elimde çok kitap var ama çizgi romanları arttırmak istiyorum.

2 Beğeni

500’er adet basılmış ikisi de… :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Batıyorlar ama dükkan açmayı da ihmal etmiyorlar

3 Beğeni

The Death of Captain America, yurtdışında Omnibus olarak geçiyor.

Yabancılarda, 17 Ağustos 2021’de ‘new printing’ şekilde tekrar basılacakmış.

5 Beğeni

Ölçüleri 16x24 imiş gönül isterdi orijinal boyda olsun.Bir de şömizsizmiş Vision ve Saga’da gördüğümüz bir cilt olacak gibi.

1 Beğeni

Büyük ihtimal öyle olacak, orijinal boyutları yanlış bakmadıysam 19,3 x 28, orijinal boyutlarda olsa tadından yenmezdi ama şu sıralar hep dediğim gibi buna da şükür… :sweat_smile:

1 Beğeni

İkisine de alacağım. Presstij stoklara eklerse, Folklore ile birlikte alacağım.

Presstij stoklara ekledi.

1 Beğeni

Captain America’nın fiyatı can yakmasaydı daha iyi olabilirdi…

@Yuso4656 Erken davranmışlar. :smiley:

1 Beğeni