Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Nerede?

20202020202020

Arkabahçe o civarda koyar tahminimce :slight_smile:

1 Beğeni

Marvel comics 1000 cildi geliyor devamı olan 1001. Sayıyı da ekleyip 128 sayfalık bir cilt halinde basılacakmış.

7 Beğeni

Aaa ne olabilir ki bu? Bunu bilmiyorum çok merak uyandırdı bende. Çizgi romanlarımın hepsini satmıştım bayadır da almıyordum ya İngilizce okudum ya da yeni çıkacak olanlar beni cezbetmiyor diye ama bunu ilk defa görüyorum. Bi’ ilgimi çekti.

Çok hoş görünüyor. :heart_eyes: Yorumlarda da 45TL olacağını yazmışlar.

DC Detective Comics’in 1000.sayısını çıkartıp birçok kapakla satınca Marvel da “Benim de 1000.sayım benim de!” diye böyle bir çizgi roman çıkarttı. Her sayfayı farklı biri çizdi diye hatırlıyorum. Okumadım. Hikayesi iyidir umarım. Ne olursa olsun Türkçeye kazandırılması iyidir benim gözümde.

1 Beğeni

Çok iyi ben de alacağım sanırım:)

7 Beğeni

Yeni kapaklar çok hoş.

Ben bunu okudum da pek bir olayı yoktu açıkçası. Bazı hikayeler hoştu da genel olarak tatmin etmedi. DC’nin bu tarz antolojileri daha güzel oluyor bu biraz yapay kalmış.

3 Beğeni

Arka bahçe daha sessiz bas, aman birileri duyar !
Cilt 5 2019’ da basılmış, cilt 6 2021’ de geldi. Böyle devam et Arka bahçe. Eserlerin fiyatını yükseltin sürekli, basımdan kısın , seri ortasında kağıt cinsini değiştirin. Reklam, tanıtım yapmayın hiç eserleriniz için. Sonra serileri yarım bırakın iptal edin. Okur kitlenizi görmezden gelin, bağımsız serilerde okurunuzu mağdur edin sürekli.
Bu yayıncılık anlayışıyla devam etmeniz dileğiyle.
https://www.arkabahce.com.tr/spawn-cilt-6?search=Spawn%20

16 Beğeni

Geçen canlı yayında kağıt kalitesinin düşmesi ve samana dönmesini savundular.Dünya’da kuşe kağıdın bir yanlış olduğunu ve yavaş yavaş değişmeye başladığını,başlamak zorunda olduğunu falan söylediler.

1 Beğeni

Renk olarak çok fark ediyor. Kuşe kağıt ile renkler çok daha canlı oluyor. Örneğin İthaki baskısı olan Watchmen karton kapak ve sert kapakta bu çok açık belli oluyor.

4 Beğeni

Haklısınız. Mesela Daredevil yeni cildinin geleceğini de duyurdular ancak Facebook sayfalarından duyuruldu. Daha çok takipçilerinin olduğu Instagram’ı neden kullanmıyorlar anlamıyorum.

2 Beğeni

Batıyoruz hüüü yazısı gelir yakında yine :slight_smile:

4 Beğeni

Bu adamların beni bir tek dükkandan kovmadıkları kalmıştı 2015-2016 gibi. Baya kaba insanlar olduklarını görünce elimde bu yayınevine ait çizgi romanların hepsini satıp daha da alışveriş yapmamıştım. Sonra da elimdeki tüm çizgi romanları sattım ama yeniden başladım dün itibariyle… @Yuso4656 arkadaş sağ olsun bir görselle yeniden düştüm çizgi romanlara.

Bu arada neden bu kadar pahalı? 20 yıllık romanın telifi daha az olması gerekmez mi? JBC, Çizgi Düşler hatta Marmara Çizgi zamanında çok güncel romanlar bastılar; JBC hala basıyor ama bu kadar pahalı değil… 5 fasikül altı üstü.

2 Beğeni

Bastıkları çoğu çizgi roman dökülüyordu sayfaları koptuğundan. Kaliteli baskı yapsalar ve anca bu fiyat kurtarıyo bizi deseler tamam haklısınız diyebilirim ama eleştirileri kulak arkası edip bir de dalga geçmeye çalışıyorlar çok uyuz oluyorum.

3 Beğeni

Asla bir daha almam bu yayınevinden illa basılı istiyorsam Kadıköy’den İngilizce fasikül bakarım. İlla bulunur.

1 Beğeni

160 sayfa kuşe 57 Tl pahalı geldi bana biraz. Marmara Çizgi 136 sayfa kuşeye 48 etiket koydu daha yeni. Gerekli Şeyler de 112 sayfaya 45 Tl çok üzücü sayılar :frowning:

1 Beğeni

Çok eski sayısı hem de daha 6. Cilt…