Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Bu seri ülkemizde ikili albüm formatında basılıyor. Yani standart ciltlerin içinde 2 sayı var. Sert kapaklısında ise 4 sayı olacak.

2 Beğeni

Tahminleri alalım, ben Doomsday Clock diyorum.

7 Beğeni

Doomsday Clock daha önce haber verilmişti boş hype yaratılmıyorsa ben absolute edition diyorum.

3 Beğeni

Baya epik birşey geliyor, Kıvılcım Bey’den bilgi almaya çalıştım ama olaylar istihbarat gizliliğinde ilerliyor, tek diyebileceğim baya mutlu olacağız çizgi roman severler olarak, belki absolute baskı haberi kadar kadar büyük bir haber olabilir, bakalım zaman ne gösterecek! :face_with_hand_over_mouth: :obey:

3 Beğeni

Görmemize en az 1 sene var bence :frowning:

2 Beğeni

:joy::joy: Umarım o kadar sürmez.

Hangi serinin? Basılmış bir serinin özel serisi değilde yeni bir seri duyururlar sanmıştım ben

Ertan abinin bu kadar heyecanlanmasından dolayı ben yeni bir seri olduğunu sanmıyorum.

4 Beğeni

Ben de öyle umut ediyorum, İnşallah öyledir yoksa biraz hayal kırıklığına uğrarım açıkçası.

1 Beğeni
5 Beğeni

Yine tahmin edemediğim bir çizgi roman geliyor…

5 Beğeni

Çizgi roman değil. Karanlık Kitaplar serisine Halka (The Ring) ekleniyor.

4 Beğeni

Daha önce Lâl Kitap adlı yayınevinin ilk cildini basıp, devamını bir türlü getiremediği serinin telif hakları İthaki’ye geçmiş. İnşallah Millarworld’ü komple teliflemişlerdir.

5 Beğeni

Yalnız Kurt ve Yavrusu tamamlanmak üzere, veliahtı ise hazırlıklarını tamamladı tamamlayacak.
Marmara Çizgi

7 Beğeni

Şimdi paylaşacaktım :smiley: . Ben de dahil birkaç kişi Vagabond yazmış. İnşallah odur. Baya istiyorum onu okumayı. Ben ekrandan okuyamadığım için, gözlerim çok ağrıyor, basılı halini istiyorum.

5 Beğeni

Umarım istediğinizi basarlar. Ben de Yalnız Kurt ve Yavrusu okumak istiyorum. Düzenli bir gelirim olmadığı için bir süredir çizgi romanlardan ve seri kitaplardan uzak duruyorum.

1 Beğeni

Veliahtı diyorlarsa bence serinin devamı ana karakterin oğlunun hikayesini anlatan New Lone Wolf and Cub olucak. Ama gönül ister ki Vagabond olsun.

2 Beğeni

Ben de hunharca devlet kredisini harcıyorum. Bi ara kendime dur demem gerekiyor.

2 Beğeni

@Jeeundo Eğer Vagabond veya Blade of the Immortal basılırsa mutluluktan mest olurum! :partying_face:

Lone Wolf’un ilk 20 cildini alalı aylar olmuştu, bu paylaşımı görmemle birlikte anladım ki seriyi tamamlama zamanı gelmiş… :drooling_face:

3 Beğeni

Ben Lone Wolf’un ilk cildini aylar önce okuyup hiçbir şey anlamamıştım :joy: . Ama devam etmeye karar verdim. Kronik’in Samuraylar kitabını aldım, hem onlar hakkında hem dönem hakkında bir şeyler öğrenirim diye. Tamamlayabilmek istiyorum seriyi. Ama daha yolum var.

1 Beğeni