Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Ben ilk birkaç cildi okudum ama şuan hafızamda pek bilgi kalmadı, sil baştan başlamam gerekiyor.:sweat_smile:
Ek olarak nadiren yaparım ama bütün seri tamamlanmadan başlamak istemedim, bu 20 cilt geçen seneden beri bekliyorlar köşede…O yüzden bu haber beni baya baya mutlu etti, tavsiyem fazla zaman geçmeden elden geldiğince tamamlayın, zaman geçtikçe fiyatı artıyor.:grimacing:

Mesela Scalped’ı geçen sene almadım, 40-50 TL kadar artmış fiyatı o artış birazcık üzdü…:sweat_smile:
Edessa siparişlerini bazen whatsapptan üzerinden veriyorum mesela sipariş 590 tl rica ediyorum 550 tl mümkün mü diye söyleyince indirim sağlıyorlar.Eğer isterseniz deneyebilirsiniz.Ben Lone Wolf kitaplarını bu sayede baya uyguna almıştım. :kissing_closed_eyes:

2 Beğeni

Yöntem için sağolun, bu şekilde yaptıklarını bilmiyordum :slight_smile: . Ben de çok geçmeden tamamlamak istiyorum. Zaten tek cilt indirimle 25 liraya geliyor. İyice artmadan almak lazım hepsini. Neyse ki listemde çok kitap yok.

1 Beğeni

Arkadaşlar bu essex county sert kapak normal ciltlerden ne kadar büyük? Elinde olan bi fotoğraf çekip atabilir mi acaba almayı düşünüyorum da.

Normal ciltler 16x24 özel baskı 16.8x24.60

1 Beğeni

Pek değişen bir şey yok yani, anladım teşekkür ederim.

Uygun fiyata bulursanız bence özel edisyonu alın baskı olarak beğendim ben ancak çok uçuk fiyatlarda satılıyor her yerde aradaki fark çok fazla.

180 lira, ayrı ayrı alınca 60 liraya geliyor. 120 liraya değmez diye düşünüyorum açıkçası.

100 civarı uygun bir fiyat bu edisyon için bence 180 fazla :confused:

1 Beğeni

Yanında normal baskısı olmadığından kıyaslayamayacaksınız belki ama fikir sahibi olabilirsiniz diye gönderiyorum birkaç fotoğraf.

6 Beğeni

Nihayet 3&4 de geldi…

11 Beğeni

Darısı Oldboy 5&6 ve Akira 2’nin başına.

11 Beğeni

Batman Günü 2021 :slight_smile:

Sevgiler

7 Beğeni

Ramazan bereketiyle geldi :blush:

Eylülün 21’ine kadar beklicez yani… Doomsday Clock da o zaman mı çıkar? Normalde şubat gibi çıkacaktı sanırım 7 ay sonra çıkacak…

3 Beğeni

Bu kadar ertelemeden sonra umarım 12 sayıyı birlikte çıkartırsınız da daha fazla beklemeyiz.

4 Beğeni

8 Beğeni

Edisyonların detaylı bilgisi ve fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?

Scott Snyder gelecek diyorum, var mı artıran? Absolute çıkacağını söylememe de gerek yok herhalde :joy:

6 Beğeni

Bu seri toplam kaç ciltten oluşuyor ? Bir de serinin sonunda(Marvel now! döneminde geçtiği için soruyorum) Secret Wars’a bağlanıyor mu ?

1 Beğeni