Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Yeni bandroller. En çok Oldboy bekliyordum güzel oldu.

8 Beğeni

Neil Gaiman mezarlık kitabı 2.cilt ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı?

Bu listeye nereden bakabiliriz ?

http://www.telifhaklari.gov.tr/kitap-bandroller

4 Beğeni

Nihayet Nutuk’un çizgi romanı da çıktı

6 Beğeni

Presstij yeniler. Özel edisyonları heyecanla bekliyorum.:star_struck:

10 Beğeni

10 Beğeni

İlk Pelerin’i almayı bekletiyordum, erken çıkıyor olmaları sevindirdi. :drooling_face:

2 Beğeni

Charles Bukowski & Matthias Schultheiss “BÜTÜN ATLAR KAYBETMEYE KOŞAR” çıkmış.

Özel edisyon için ön siparişi tarihi 1-10 mayıs, sipariş linki: https://shopier.com/7261768

Özel baskı:

h

8 Beğeni

Özel baskı ne kadar olacakmış?

400 TL dendi instagramda

Anladığım kadarıyla “limited edition” içerisinde ahşap kutuda şarap ve süslemeyle beraber hem sert hem de karton kapak baskı olacak. Keşke sert kapağı da tek başına satışa açsalardı. 400 TL yüksek bir rakam.

Katılıyorum keşke şarap ve ahşap kutuyu dahil etmeselerdi de 200-300 lira bandında olsaydı.

Çok uzun zamandır yeni kitapların reklamlarını yapıyor Flaneur ancak buna rağmen eskiden bastıkları bir kitabın yeni bir baskısını çıkartmalarını “zamansız” buldum ben de. Bende kitabın ilk baskısı var, bu özel baskıyı da almak isterim ancak kitaplıkta kaplayacağı devasa yer, şarabın benim için bir şey ifade etmemesi, fiyatın pahalılığı v.s. gibi birçok etken beni de soğuttu bu yeni baskıdan.

Şişe dolu mu, doluysa neyle dolu bilen var mı acaba? :thinking: 400 bana da çok geldi, pas geçeceğim sanırım.

1 Beğeni

Onu sadece Flaneur biliyor sanırım.
Edit : bence dolu değildir, dolu olma ihtimali çok düşük geliyor bana.

Flaneur’dan tek isteğim Gibrat. Ama alabilirsem karton kapak baskısını alacağım. Daha önce almamıştım bu kitabı.

Şişe boştur. Alkol satışı için ruhsat gerekiyor diye biliyorum.

Katılıyorum, sizinle aynı şekilde bu özel baskıyı pas geçeceğim.Fiyat ve içerik benzer yayınevlerine, benzer özel baskılara gör makul gelmedi, artık mecbur diğer özel baskıların çıkmasını bekleyeceğim.

1 Beğeni

Flaneur’dan tek istediğim From Hell Özel Edisyon’unu tekrardan basmaları. 2015’den beri çizgi roman koleksiyonu yapıyorum hala nasıl böyle bir eseri gözden kaçırdım aklım almıyor. Belkide en büyük pişmanlıklarımdan birisidir bu gözden kaçırmam olayı. Ne üzücüdür ki piyasalarda Özel Edisyonu minimum 1000 ₺’den satılıyor. Birkaç kez yayın evine sormuştum fakat birdaha basmayacaklarını söylemişti… Büyük bir kalp kırıklılığı.

(Not: Eğer satmak isteyen olursa en fazla 300 ₺ ve üstüne elimde fazladan olan Injustice yıl 1 cilt 1 ve İhtiyar Logan’ın ilk çıkan cildini verebilirim. :sweat_smile:)