Şunu mu diyorsunuz?
O normal edisyon Özel Edisyonu çok daha farklı.
https://www.nadirkitap.com/from-hell-cehennemden-gelen-hardcover-ozel-edisyon-limitli-baski-sertifikali-no-073-111-alan-moore-cizer-eddie-campbell-kitap15857046.html
Şundan diyor galiba.
Evet, Özel Edisyonu bu şekile…
Zamanında fiyatı fazla geldi diye normal kapağı almıştım, düşündükçe üzülüyorum…Ama maalesef bir daha basılmayacak, aralıklarla 2-3 defa sordum ne olur ne olmaz diye ama mümkün olmayacağını anladım.
Geçen sene fiyatı 800-900 civarıydı bu sene başında baktığım 1400’dü, 1750ye çekmiş değerini bilen, fiyatı gün geçtikçe artıyor maalesef.
%10 indirimle 1350 tlye geliyor almayı düşünürseniz…
Nadir fiyatı çok fazla geldiği için ben şunu aldım, hardcover ve Eddie Campbell tarafından renklendirilmiş.Tavsiye ederim.
Pelerin 1969 Sert Kapak Özel Edisyon - (150 Limitli, Numaralı) ön siparişe açılmış.
16 x 24 cm, 104 sayfa, renkli, iç sayfalar 115 gr mat kuşe, iplik dikiş.Bez cilt üzerine yaldız baskıya sahip, 120 tl fiyatı var, %20 indirimle ön sipariş süresi boyu satışta olacakmış, 21 mayıs günü kargolanmaya başlayacakmış.
TANITIM BÜLTENİ: Yıl 1969 ve Vietnam savaşı tüm şiddetiyle devam etmekte. ABD Ordusu’nda görevli pilot Yüzbaşı Chase’in kullandığı askeri helikopter, düşman topraklarında vurularak düşürülür. O ve ekibi, Vietkong’la ölümcül bir kedi-fare oyunu oynarken hayatlarını kurtarmak için mücadeleye girişirler ama kısa bir süre sonra, makineli tüfeklerin ve el bombalarının ormanda saklanan tek dehşet olmadığını öğrenecekler.
Once & Future Cilt 2: Eski Toprak özel edisyon da ön siparişe açılmış.16.8 x 25,8 cm orijinal boy, 160 sayfa, renkli, iç sayfalar 115 gr Mat Kuşe, iplik dikiş.Bez cilt üzerine yaldız baskılı, 150 adet üretilmiş.Fiyatı 150 tl, ön sipariş süresinde %20 indirimli.
Benim gönlüm geçti biraz özel edisyonlardan. İngilizce edisyonlara veririm o parayı diye düşünmeye başladım genel olarak. Kurun şu durumuna rağmen 400 liraya Image’dan Dark Horse’dan deluxe edition alınıyor sonuçta.
Dark Horse’un deluxe baskılarını kesinlikle tavsiye ederim, bambaşka seviyedeler.Dediğiniz gibi 300-400 tlye alınabiliyor, arada güzel indirimlerden olabiliyor.Ben Amazon Us’da merakla yeni 3 al 2 öde kampanyası bekliyorum.
Bu arada Pelerin’i alacağım ama Once and Future özel baskısı alıp almamak konusunda beni kararsız bıraktı, ilk kitabı alamamıştım, şuan Nadir’de 225 tlye geliyor.
@Anita İnce kapakla özel baskı arasında fazladan sayfa farkı yok dedin hatırlıyorum, doğru muyum?
Vallahi ben de 3al2 iadeyi bekliyorum Once&Future özel edisyonu ben de pas geçeceğim çünkü ilkini alamamıştım. İkinci el almak istemiyorum. Die’ın çıkacağını söylemişti Kaan Bey, onun limitlisi çıkarsa alırım. Tabii Kızıl Ana’yı bekliyoruz bir de.
Ben de onu bekliyorum, önceki sefer kaçırdığıma acayip pişmanım. Bayağı da sağlam güzel ürünler indirime giriyor yani hala ara ara üzülüyorum kaçırdığıma. Bu sefer kesinlikle kaçırmayacağım, bir de Criminal serisi indirime girerse çok keyifli olur.
Dark Horse tam bir fiyat performans yayın evi, ürünleri diğer yayıncılara kıyasla uygun oluyor fiyatları.
Sanıyorum Ağustos ayında Bendis’in Alias Omnibusu yeniden baskı yapacak ona göz diktim şimdiden. Max etiketli olduğundan Marvel Unlimited’da yok, omnibusu almaya bahane oldu.
Ben geçen ocaktaki 3 al 2 öde kampanyasında 3 omnibus aldım ama ödeme sırasında hata oluştu ben alana kadar kampanya gitti…
Dark Horse haziranda Hellsing Deluxe’un 3. ve son cildini ağustos ayında da Berserk’in Deluxe Vol 8’i çıkıyor.Ben Dark Horse deluxleri o kadar seviyorum ki günlük 4-5 defa bakıyorum kitaplara, alışkanlık oldu…
Üst düzey kaliteye makul fiyatlar sunuyorlar, yoruma tamamen katılıyorum.Benim için tek sıkıntıları neme biraz dayanıksızlar, hemen hafif yamulmaya başlıyorlar, sırf nem yüzünden taşınmak için sabırsızlanıyorum, çok rahatsız edici olmaya başladı…
Alias omnibusunun fiyatı ne olur merak ediyorum.
Usagi Yojimbo Cilt 2 (8-14. Sayılar Birarada) SERT KAPAK ön siparişe açılmış.
16.8 x 25,8 cm orijinal boy, 184 sayfa, Renkli, iç sayfalar 115 gr Mat Kuşe, standart sıvama sert kapak.Kapak fiyatı 100 TL olacak, ön siparişe özel %20 indirimli, toplam 500 adet basılacakmış.
Presstij akşam akşam bombardıman yaptı.
@thesupranormal Yalnız olmadığımı bilmek güzel hissettirdi.
Once and Future baskı olarak harika bir baskı ve boyu da büyük eğer ilk baskıyı alırım diyorsan bence bu cildi al seveceğini düşünüyorum.
Vallahi ne yalan söyleyeyim, ben de çok çizgi roman bakıyorum. O kadar geniş bir dünya ki, yeni şeyler keşfetmeye çok açık. Kitaplık da çok iyiymiş, iyi okumalar.
Alias 100 Dolar olacak galiba. Marvel yeni baskılarda zam yapmıyor bildiğim kadarıyla.
2 ince kapak 70 küsür liraya denk geliyor, özel baskıları alırsam 350ye denk geliyor…Azıcık kararsızım bu konuda, 21 mayıstan önce nihai kararımı veririm artık…
Benim gözüm, Hellblazer omnibusun üzerinde, Alias’ı listeme ekledim.Merakınu bir hayli cezbettin.
İnce kapakların kapakları da harika özel baskı sevdiğin için söyledim.Ama Presstij’in ince kapakları da kaliteli ve o kapaklara çok düştüm
Presstij dükkan varyantı 2.cilt için indirimde şu an ön siparişten sonra etikette olacak bu arada.
Yok iyi düşünmüşsün haklısın.Ben ilk özel baskıyı kaçırdığım için biraz pahalıya denk geliyor, o yüzden ince kapaklar daha makul geliyor.
Dediğin gibi kapakları gerçekte çok güzel, bir hayli beğendim…
Çok uyumlu duruyorlar.
Presstij çoşmuş. Once & Future 2 ve Usagi Yojimbo 2 sepete atıldı. Pelerin serisini nasıl acaba merak ediyorum. Alasım var ama bilemiyorum.
Pelerin ilk cilt çok güzeldi bence benim hoşuma gitti hikayesi ve çizimleriyle.
3.cilt çıksın da öyle karar vereceğim.