Yeni He-Man Filminin Başrol Oyuncusu Belli Oldu

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: Yeni He-Man Filminin Başrol Oyuncusu Belli Oldu – Kayıp Rıhtım

image

Çocukluğumuzun çizgi filmi He-Man and Masters Of The Universe’ün gerçek oyuncularla çekilecek yeni filminde He-Man rolünü Noah Centineo canlandıracak. (DEVAMI…)

3 Beğeni

Oklavayı yukarı kaldırarak ‘‘Gölgelerin gücü adınaaa’’ diyen bir nesil için harika haberler geliyor. Çizgi filme sadık kalmak gibi zorunluluğunuz yok haberiniz olsun. Bu arada Thundercats diye bir şey daha var. Aklınızda bulunsun :slight_smile:

2 Beğeni

Harika olup olmadığını bilmiyorum ama bir şeyin geldiği kesin :sweat_smile: Hayırlısı bakalım…

2 Beğeni

Bu çocuk daha “22” yaşında ! Bu nasıl bir seçim ? Büyük ihtimal koskoca He-man siyah saçlı olacak. Yine orijini değiştirecekler. Bir taraftan da şükrediyorum hintli birini de oynatabilirlerdi. Film ile ilgili tüm beklentim çöpe gitti. Bu filmin büyük başarı yakalayacağını hiç sanmıyorum.

1 Beğeni

1987 yılında çekilen o başarısız film kadar bile güzel olabileceğini sanmıyorum.

Niye aktörler peruk takıp oynayamıyor mu? Saç boyası mı keşfedilmemiş yoksa?

Böyle bir rol için peruk takıp oynatmazlar, muhtemelen orijini bozup siyah saçlı yapacaklar karakteri. Flash’da olduğu gibi.

Böyle bir rol için derken? :slight_smile: Umarım dediğin gibi olmaz. Sonuçta saçları uzatıp sarıya boyamak o kadar da zor bir şey değil :slight_smile:

Mevzu saçı boyatmak veya peruk değil. Benim demek istediğim; adamlar kalkıp orijini değiştirip He-man’in saçını siyah saç yaparsa. :smiley: Daha önce Barry Allen’da gördük.

Adam iyi oyuncu olsun, rolün hakkını versin de varsın siyah saçlı olsun.

1 Beğeni

Bu sözüne sonuna kadar katılıyorum.:grimacing: