İsa hakkındaki spoiler konusunda ne düşünüyorsunuz?
Kitabı okumadım o yüzden birşey diyemem. İsa olayının kitabın neresinde açıklandığını bilmiyorum.
Kitabın en büyük sürprizlerinden, kırılma noktalarından biri.
O zaman kötü olmuş. İthaki bazen çok amatörce hatalar yapıyor.
BKM’de kargo 2 TL olmuş.
Etiket fiyatı beklediğimiz gibi 110 TL olarak güncellenmiş. Geliyor nihayet
İmge Yayınevinin kitapları genellikle %35 indirim görmüyor, sitelerinde de %20 indirimle 88 TL oalrak listelenmiş.
Bu değerli esere dair son güncellemeyi paylaşayım dedim
Sanırım bu gün stoklara girer kitap sitelerinde,yarına elimize ulaşır diye tahmin ediyorum.Yorumunu da yaparız ilerleyen zamanda.
John Steinbeck Kitaplığı (Sel Yayıncılık)
https://www.eganba.com/kitap/budizm-101-arnie-kozak/9786050207385
Yazarlar kitabı Wikipedia derlemesi birşey değilse güzele benziyor. Almadan önce incelemek lazım.
12 kitaplık yeni seri. Bakalım kültür romanlarının yayımlanması bitince kaç yaşında olacağım.
Kültür (The Culture) serisine ait bir roman olduğu kastediliyor
Evet @Erdo @Ufuk kitapevlerine giderse içindekiler vb 1-2 fotoğraf çekecek, Fiyatı yüksek içeriği görüp de almalı.
Sonunda geliyor bu muhteşem seri ama üzülerek bildiriyorum ki 10 kitaplık bu seri de ne yazık ki İthaki her kitabı basmayacak. Gönül isterdi hepsi basılsın çünkü The Culture kendine has bir evreni ve sadık kitlesi var. Ama birbirinden bağımsız kitaplar olduğu için sorunda teşkil etmeyecek. Muhtemelen 3-4 kitap çıkarırlar.
Bu seri keşke bilim kurgu klasiklerinin içinde çıkmasa. The Culture 10 kitaptan oluşan bir seri ve hepsini basmayarak da BilimKurgu Klasiklerine eklemede kolaylık olacaktır ancak ayrı bir seri olarak hepsinin çıkmasını isterdim. Kesinlikle hakkediyor.
Bu arada The Culture (Kültür) bir galaksi medeniyeti. Yapay zekaların hayati şeylerin yönetiminde olduğu ve herkese açık bir medeniyet. The Culture vatandaşı mı olmak istiyorsunuz, olmak istiyorum deyin yeterli The Culture da çalışmak zorunda değilsiniz, canınız ne istiyorsa onu yapabilirsiniz, sizin için hayati ihtiyaçlarınızı üretecek yapay zekalar ve makineler mevcut. Çalışmaya gerek yok.