Tam serilere başlıyorum güzel şeyler çıkıyor. Şunu da okuyayım öyle başlayayım, bunu da okuyayım öyle başlayayım diye diye seriler birikti Hemen alınıp okunmaz mı şimdi bu?
Bu konuda o kadar üzgün ve kızgınım ki… Üzgünüm çünkü altı sene oldu! En sevdiğiniz serinin hiç tamamlanmamış olduğunu düşünsenize. Kızgınım çünkü sen git başyapıtını, hayatın boyunca yazacağın en güzel şeyi son üç sezonu çöp eden dizi yapımcılarının tamamlamasına izin ver. Dizinin final bölümünden sonra, her şeyi öğrendikten sonra altıncı ya da yedinci kitabı kim ne yapar artık? Bir de Targaryen tarihi çıkarıyor iki ciltlik. Kimin umrunda ise?
Peter V. Brett yeni bir üçleme üzerinde çalışıyor. Üçleme İblis Döngüsü serisinden 15 yıl sonrasında geçecek.
Hazır bu seri duyrulmuşken 5. kitap Türkçe’ye çevrilmesi fena olmazdı, ama bu yıl geleceği haberi dışında bir ses yok.
Ah keşke aynı evrende yazmasa yazar. Hatta keşke yeni bir “seriye” başlamasa da tek kitaplık kurgular üzerinden gitse. Peter Brett gelecek vaat eden bir yazar ama kendini geliştirmeli. Vakti zamanında yazdığım incelemeyi tekrar okudum, verdiğim puanı fazla vermişim, 6/10 yapalım onu, 5,5’tan.
İblis döngüsü serisinin giderek kötüleştiğini duymuştum doğru mu . Bende şu ana da 1 . Kitabı var özellikle 5 . Kitabın kötü olduğunu duydum.
Edit : ortalam kitap seviyesinde olarak adlandirdiğim kuzgun gölgesi ,barut büyücüsü ,dikenlikler prensi iblis döngusu ,lightbringer serilerinden sadece barut buyucuşu giderek iyi bir hal alıyormuş onun dışında hepsi giderek kötülesıyormuş.Garip değilmi sizce.
Iblis döngüsü 4 te bozdu. Eski kitaplar kadar iyi değildi. Barutu sevdim 2.yi okuycam bir ara dikenlikler şişirme seri gibi geldi almadım lightbringer ne atar misin link falan